Ga naar inhoud

Pokémon Alpha Sapphire & Omega Ruby


Suuselientje

Aanbevolen berichten

IGN over Pokémon Omega Ruby and Alpha Sapphire: 7.8 Pros: Gorgeous details Post-game content Some smart updates **cons Too much water Too many HM's** Sorry hoor, maar als je een pokémon game 2,2 punten aftrek geeft vanwege deze redenen, ben je echt gestoord. Ik vind het begrijpelijk dat HM's vervelend kunnen zijn, maar het geeft ook een slimme twist aan het spel. Te veel water is de grootste bullshit reden ooit. Het is fucking Hoenn. Natuurlijk zit er veel water in de game. Wat verwacht je dan? de post-game content en nieuwe egg moves op wild pokemon zouden dit toch ook enigszins moeten compenseren. Wat een slechte review van IGN zeg. Aan de andere kant kan ik dan wel weer props aan Samuel geven. Hij had ten minste een elaborate review die duidelijk en geoed beargumenteerd was. Well done PU!
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 548
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Eerlijk is eerlijk, in de originele Ruby en Sapphire vond ik al die golven Tentacool iets te veel van het goede. Maar om de remake daar nou op af te rekenen? Dan zou je als reviewer toch zeker moeten weten wat er in grote lijnen te doen zal zijn. (Dat de originele spellen ook op IGN met een 9,5 staan genoteerd, is ook opmerkelijk...)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ze het origineel een 9.5 geven klopt hier idd iets niet. Nou komt het een beetje hypocriet over. Is men bij IGN strenger geworden? Maar een remake reviewen gaat idd anders. De inhoud kun je polishen en tweaken, maar je kan er niet teveel aan rommelen anders is het geen remake meer. Dat water hoeft natuurlijk geen probleem te wezen. Als ze op sommige plekken de spawn rate wat verlagen heb ik niets te klagen. Of bijvoorbeeld net als in XY als je voor 't eerst Lumiose City vanuit het noorden nadert. Daar spawnen de pokes vanuit de grond, maar je kan ze letterlijk aan zien komen en ontwijken. Op zee zou iets dergelijks, bijv een donker vlekje of luchtbelletjes, prima werken. Heb je ook meteen meer immersie! ;p
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...