Ga naar inhoud

Drugs Deel 2


Saeglopur

Aanbevolen berichten

What's the definition of insanity? Nou gewoon 3x 2c-b pillen(19 mg )en 150 gram ketamine. Eindelijk kon ik aan deze 2 komen en heb er gelijk best veel van genomen maar mensen dit is wel even truffels x10. De bedoeling was eerst 2x 2c-b en direct na inname een snuifje ket maar dat deed niet zoveel en de 2c-b deed na een dik uur gewoon helemaal niks. Toen besloten om de 3e te nemen en na dat die eindelijk begon te werken nog een sleutelpunt ket en direct daarna werd ik gelanceerd in de trip. Nog nooit zo hard en diep getript als gisteravond/nacht. Mijn blikveld bestond niks anders uit 3d,beeldverschuivingen,beeldhaperingen, geluiden die niet te beschrijven zijn. Ik kon het geluid zien en horen tegelijk. Gedachtens die continue veranderen en dat terwijl er 1 specifieke gedachte als een rode lijn door het hele tripgebeuren liep en dat was de gedachte dat we allemaal maar es moesten ophouden met zeiken en gewoon genieten van het moois wat deze wereld heeft te bieden!?o_O Trip duurde ongeveer 8 uur lang. 1 uur toen het begon te werken daarna 6 uur piek en daarna 1 uurtje coming down. Echt een bijzondere trip maar niet eentje die je even zomaar elke week doet en ook een wat mindere dosis. Volgende dag nu dus voel ik me kiplekker. Ik had trouwens ook 2 sitters bij me. Mijn 2 katten:)
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Vanavond voor de tweede keer DMT gedaan. Ik was nog samen met 3 vrienden, waarvan één flink ervaren sitter (heeft het zelf vaker dan 14 keer gedaan) en twee vrienden die het voor het eerst probeerden. Leuk om te zien hoe anderen heerlijk trippen. Zelf ging ik behoorlijk diep op een halve dosis, maar er bevonden zich in mijn omgeving teveel prikkels die mij telkens weer terughaalden naar de realiteit, waardoor ik elke keer nét niet over dat randje ging. Desondanks heb ik toch een lekkere trip gehad met bizarre visuals. Ook heerlijk was de muziek die uit elkaar werd getrokken, om vervolgens weer helemaal verstrooid in elkaar te worden gezet. Het blijft uniek spul! De volgende keer ga ik voor een volle dosis en wil ik het thuis midden in de nacht in m'n eentje met oordoppen in proberen. Hopelijk ontvang ik dan zo weinig mogelijk prikkels. Nou, bedankt voor het lezen hè. Muziek waarop we hebben getript: https://www.youtube.com/watch?v=Ca6pjR2TLns
Link naar reactie
Delen op andere sites

Laatst bij mijn 3e keer 2-cb eindelijk eens echt het visuele gedeelte meegemaakt. Het begon als een bad trip, ik werd zeer angstig, nog nooit gehad en heel bizar. Je vertelt jezelf 20x "het komt wel goed", maar je blijft bang. Gelukkig na een tijdje kalm geworden en genoten. Alle patronen e.d. bleven maar veranderen, echt surreëel. Is lastig om zo uit te leggen, maar mensen die het weleens gedaan hebben snappen me wss wel. In de laatste jaren is mijn zicht op drugs volledig veranderd (drugs als recreatie, op z'n tijd met vrienden ofcourse). Van "nooit doen", naar "ik sta ervoor open en wil het weleens proberen", tot iemand met oud en nieuw vroeg of ik meedeed met XTC. eye-opener voor me, nog nooit zo goed gevoeld en zulke goede gesprekken gehad.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>zal mijn ervaring natuurlijk even hier delen Heel anders dan vorige keer, met dank aan een heel andere locatie (donker, met veel mooie lichtjes en beelden) en andere/meer mensen. Hierdoor voelde het geheel een stuk lichter, "trippender" en leuker, maar ook een stuk minder intens door alle afleiding. Waar ik vorige keer een halfuur met ogen dicht in een andere wereld belandde, kon ik me nu met moeite langer dan tien minuten op iets focussen. Desondanks wel weer heel leuk.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...
Kutbump. Wat voor muziek draaien jullie graag als jullie je in hogere sferen bevinden? 'Musik' van Plastikman blijft voor mij toch echt hét favoriete album om op te trippen. https://www.youtube.com/watch?v=OUl43l71rEM Ook is de Boiler Room van Four Tet aan te raden. https://www.youtube.com/watch?v=Ca6pjR2TLns Een beetje Sun Araw kan ook nooit kwaad: https://www.youtube.com/watch?v=tKUr8MPKx0g Helaas ken ik voor de rest niet zo heel veel trippy muziek, dus alles is welkom!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...