Ga naar inhoud

CdAB 84 [LXXXIV] VANDAAG IS ROOD


Geel

Aanbevolen berichten

  • Reacties 821
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Beste mods, Ik kom net terug van de turntraining en zie dat er wéér zonder mijn toestemming foto's van mij zijn geplaatst. Nou heb ik daar normaliter geen problemen mee maar nu ook mijn vriendin te kakken wordt gezet is voor mij de maat vol. Ten eerste heeft zijn geen fúck met het forum te maken. Ten tweede kan ik mijn imago van vrijgezelle loser hier niet meer hooghouden nu iedereen weet dat ik een vriendin heb die liefdesversjes op mijn Facebook zet. Vandaar dat ik graag zou zien dat doggyhair/lekkerviben/die ene loser geband wordt. Met vriendelijke groet, Avant

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik voorzie ernstige problemen als Doggyhair/LekkerViben niet onmiddelijk geband wordt. FilmFan is reeds aan zijn zegekar gebonden, laat niet ook het veilig oord der vertroosting (als bnwr tenminste niet weer zo dominant doet) dat PU.nl is ook ter aarde zijgen, gezwicht onder het juk dat Doggyhair heet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Yep want het is veel beter om nieuwe users belachelijk te maken en ruzie te stoken met iedereen die hier al vaker posts. Je hebt me helemaal overtuigd met jouw fantastisch idee, AJ! Ik weet niet of en op welke manier dat bericht sarcastisch bedoeld is, maar 1: Dat idee heeft Arendjan nergens aangedragen, en 2: Dat is daadwerkelijk een beter idee aangezien iedere user die hier post weet in wat voor beerput hij/zij zich beeft. Dat stelletje op die foto wordt hier zonder dat ze het weten belachelijk gemaakt, alleen omdat ze hun uiterlijk niet echt mee hebben. Overigens vermoed ik dat zij gelukkiger zijn dan menig user hier. >Jullie zijn allemaal dik!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...