Ga naar inhoud

CdAB 84 [LXXXIV] VANDAAG IS ROOD


Geel

Aanbevolen berichten

  • Reacties 821
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geachte MiniBois, Ondanks mijn buitenaards geavanceerde hersencapaciteit heb ik hier ook (nog) geen verklaring voor. Wat ik wel weet is dat zo'n 90% van de mensheid niet spoort. Hopelijk heb je iets aan deze informatie en ben je voldoende geinformeerd. Met vriendleijk groet, Weledelzeergeleerde heer Marcos
Link naar reactie
Delen op andere sites

>en iets dat onze Melvin nooit nodig zal hebben om een goed leven te hebben. Wat Melvin doet is nog veel erger. Die praat de hele dag tegen een telefoon over het feit dat hij naar de markt gaat in een existentiële zoektocht naar aandacht en erkenning van willekeurige mensen op Facebook. Daarnaast deelt hij ook zijn zwakzinnige "sketches" met de wereld. Op het moment dat je jezelf zo pontificaal op het internet plaatst geil je op anderen die zichzelf met je vergelijken. In dat opzicht doen minibois, doggyhair en dunnedraak hem een plezier. En sorry dat ik zo gedraaid ben. Maar ik kan onmogelijk Enzoknol permanent (en terecht!) afzeiken, maar tegelijkertijd het gedrag van die dikke kerel door de vingers zien omdat hij waarschijnlijk ontoerekeningsvatbaar is.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Daarnaast gaat het mij absoluut niet om die Melvin, maar om het gedrag van onze grote vrienden DunneDraak en Doggyhair. Jij gaat mij niet vertellen dat jij tot op de dag van vandaag nog nooit iets verkeerd hebt gedaanin je leven. Dus dat..... Forget this subject, stop met haten op Doggy en Dunne want dat levert toch niks op en ga gewoon verder met je leven a.u.b. Peace!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...