Ga naar inhoud

CDAB 87 [LXXXVII] In de ban van moslimstaat en neusformaat


Saeglopur

Aanbevolen berichten

  • Reacties 882
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>>Neuh dat vereist ook helemaal geen talent, totaal niet. Iedereen kan het, geef mij een uurtje en een keytar en speel elke gitaarist eruit. Vent dat zeg ik toch ook niet? Lees even voordat je je als een debiel weer in een discussie gaat mengen. Het vereist wel talent, maar je bent niet perse een talent, niet in de context die werd beschreven en waar ik op doelde.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>En als iemand zuiver zingt kun je toch gewoon stellen dat die persoon talent heeft als het op zingen aankomt? Dat je zijn stem niet kan waarderen kan ik verder volledig begrijpen, maar dat is niet waar de discussie vandaag over gaat. Zuiver zingen kan iedereen leren, was op qi dus waar.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Omdat hij een narcistische klootzak is, dat is tenminste de indruk die ik van hem krijg uit interviews en dergelijke. Dus uit interviews kan jij bepalen of iemand een klootzak is of niet. Een bijzondere gave heb jij. Ik vind het de grootste bullshit om bepaalde artiesten of bijv. voetballers (Ronaldo) klootzakken en arrogante assholes te noemen. Je kent die personen niet eens in real life.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Kijk dit is een reactie waar ik iets mee kan. Aangezien ik het hier bijna volledig mee eens ben hebben wij waarschijnlijk gewoon een andere definitie van het begrip talent. Ik blijf ook bij het punt dat het tegenwoordig echt niet meer nodig is om zo opzichtig als hierbeneden te haten op JB.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Oké, iedereen kan fietsen maar goed fietsen is een ander verhaal. Zelfde geldt voor zingen, maar zuiver zingen vereist toch echt training en veel uit talent van een persoon uit zichzelf en natuurlijk de juiste stembanden, iets wat niet iedereen beschikt automatisch beschikt. Maar hey, ik ben een debiel.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Oké, iedereen kan fietsen maar goed fietsen is een ander verhaal. Zelfde geldt voor zingen, maar zuiver zingen vereist toch echt training en veel uit talent van een persoon uit zichzelf en natuurlijk de juiste stembanden, iets wat niet iedereen beschikt automatisch beschikt. >Maar hey, ik ben een debiel. Nee iedereen kan zuiver zingen, net als fietsen. Beide vereisen enige traning ja en voor fietsen zou ook wel enig talent nodig hebben, wantja je moteriek moet wel goed zijn en dat soort shizzle. Het is maar net wat je wil erkennen als talent of ja euhm gewoon normaal? En ja je blijft een debiel

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...