Ga naar inhoud

CDAB 121 [CXXI] Wie de user niet eert, is de google ranking niet weerd


Batmanjepper

Aanbevolen berichten

  • Reacties 811
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Haha, jullie zijn dus de soort zombies die.een compleet achterhaald systeem in stand houden. Als je kijkt naar de hoeveelheid technologische vooruitgang/automatisering en aantal bullshit/opvul baantjes, die er tegenwoordig zijn, is de logische conclusie dat het aantal werkuren kunstmatig hoog.wordt gehouden, omdat veel mensen nog steeds krampachtig vasthouden aan de gedateerde arbeidersmentaliteit van de industriële revolutie, en overheden nog steeds denken dat economische groei een doel op zich is. Maar goed, er is wel langzaam een omslag begonnen wat dat betreft gelukkig, niet op pu.nl blijkbaar, maar gros van de users hier staat ook niet bekend om zijn vooruitstrevende mindset natuurlijk, lel.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Haha, jullie zijn dus de soort zombies die.een compleet achterhaald systeem in stand houden. Als je kijkt naar de hoeveelheid technologische vooruitgang/automatisering en aantal bullshit/opvul baantjes, die er tegenwoordig zijn, is de logische conclusie dat het aantal werkuren kunstmatig hoog.wordt gehouden, omdat veel mensen nog steeds krampachtig vasthouden aan de gedateerde arbeidersmentaliteit van de industriële revolutie, en overheden nog steeds denken dat economische groei een doel op zich is. Maar goed, er is wel langzaam een omslag begonnen wat dat betreft gelukkig, niet op pu.nl blijkbaar, maar gros van de users hier staat ook niet bekend om zijn vooruitstrevende mindset natuurlijk, lel. Uit onderzoek blijkt ook dat een 32 uurs werkweek net zo productief is als een 40 uursweek. Dus gewoon lekker minder werken met z'n allen.

3x.gif                                                                                                                                                               spacer.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Maar goed, er is wel langzaam een omslag begonnen wat dat betreft gelukkig, niet op pu.nl blijkbaar, maar gros van de users hier staat ook niet bekend om zijn vooruitstrevende mindset natuurlijk, lel. Nou, ik roep dit anders al jaren hoor! Zelfs voor Bregman ermee op de proppen kwam! Het grootste deel van onze (voornamelijk hoogopgeleide) banen zijn inderdaad bullshit jobs. Dus het grootste deel van de mensen die naar hun werk gaan dragen geen reet bij aan de samenleving, maar vinden zelf van wel; Neem bijvoorbeeld al die 85 miljard managers die in één kantoor rondflaneren. En op grond van hun arbeidsovereenkomst zijn ze natuurlijk ook verplicht te denken dat ze wat voorstellen, want ze krijgen er immers dik geld voor betaald en ze moeten toch elke week weer die 60 uur waardevol zien te besteden, waarvan hoogstens 15 uur daadwerkelijk “nuttig” wordt besteed. Daar valt schijten onder werktijd uiteraard onder. Die dikke bolus op het toilet is namelijk de belangrijkste dienst dat je kantoor/bedrijf levert. Het staat namelijk ergens voor; Het staat voor de waarde die de gehele samenleving hecht aan jou en je kut baan. Kom daarom in opstand en poep meer op kantoor. Laat zien dat je schijt bent, maar tegelijkertijd ook schijt hebt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Als je kijkt naar de hoeveelheid technologische vooruitgang/automatisering en aantal bullshit/opvul baantjes, Interessante opmerking in een periode waar smartphones mainstream zijn, ziektes als kanker steeds beter genezen kunnen worden, volledige elektrische auto's betaalbaar zijn, en moderne huizen nauwelijks energie verbruiken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...