Ga naar inhoud

CdAB 117 [CXVII] Narnia: De Leeuw, de Heks en de Kleerkastzweed


wo538

Aanbevolen berichten

Betekenis 'zaademmer' Je hebt gezocht op het woord: zaademmer. zaad·em·mer (de; m; meervoud: zaademmers) 1 open vat, gevuld met zaad, van een hengsel voorzien zaad·em·me·ren (zaademmerde, heeft gezaademmerd) 1 (informeel) zeurende personen welke zijn gevuld met zaad

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>denk dat het zo'n Playstation zwanenzang spel wordt, anders hadden ze nog niet die gameplay zo uitgebreid laten zien lijkt mij. Ik gok op een release in de herfst of met kerst 2019. Ps5 aangekondigd en Sony vlamt nog even met deze en TLoU2 (death stranding wordt wel ps5 gok ik), zodat ze genoeg goodwill hebben om de altijd matige launchgame tijd te overbruggen. Eind 2019 zou zeker kunnen! Hoewel ze op de e3 demo nog niet eens de HUD af hadden :') Zelf verwacht ik eigenlijk dat ze het spel gewoon op beide platformen uitbrengen; of dmv backwards compatibility (yes please!) of gewoon twee versies uitbrengen. Een beetje wat ze toen ook met AC4 en CoD: Hond gedaan hadden.

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misleidende site gedetecteerd Cybercriminelen op raptr.com proberen je mogelijk te misleiden om iets gevaarlijks te doen, zoals software installeren of je persoonlijke gegevens bekendmaken (bijvoorbeeld wachtwoorden, telefoonnummers of creditcardgegevens). Meer informatie Help Safe Browsing te verbeteren door bepaalde systeeminformatie en paginacontent naar Google te verzenden. Privacybeleid Google Safe Browsing heeft onlangs phishing gedetecteerd op raptr.com. Phishingsites doen zich voor als een andere website om je te misleiden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vorige keer dat ik de hele boel had geformatteerd en opnieuw wilde installeren duurde het wel een paar uur voordat ik het had geinstalleerd en gepatched had naar de nieuwe update. Paar dagen lijkt me beetje absurd.

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...