Ga naar inhoud

CdAB 117 [CXVII] Narnia: De Leeuw, de Heks en de Kleerkastzweed


wo538

Aanbevolen berichten

Komt een man bij de doktersassistent. Ze nemen tegenover elkaar plaats, aan weerszijden van een groot bureau. "Waarmee kan in u helpen?" Vraagt de assistent. "Ten eerste," begint de man "zou u uw neus niet zo in mijn gezicht willen wrijven" "Sorry," zegt Arendjan, en schuift zijn stoel nog een halve meter achteruit. "Zo beter?"
  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Komt een man bij de dokter. Ze nemen tegenover elkaar plaats, aan weerszijden van een groot bureau. "Waarmee kan in u helpen?" Vraagt de dokter. "Ten eerste," begint de man "ik heb kanker" "Sorry," zegt de man nog, en hij kookt meth om zijn ziekenhuisrekeningen te betalen. "Zo beter?" Eerste klad voor het script van de hitserie Breaking Bad.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Komt een man bij de doktersassistent. De man loopt binnen, schudt de assistent de hand en zegt "aha!" "Wat aha?" Vraagt de doktersassistent verbaasd. "Ik kan zo zien waarom u gekozen bent als assistent" "Waarom dan?" "Kijkt u maar in de spiegel." Schouderophalend kijkt de assistent even in de spiegel, waarin zijn spiegelbeeld hem nietszeggend aanstaart. "Kijk" zegt de man, en wijst op een gigantisch uitpuilend stuk vlees, midden op het gezicht van de assistent. "U heeft overduidelijk een neusje voor dit werk!" Schaterend rolt de man over de grond, terwijl Arendjan met tranen in zijn ogen de kamer uitstormt. "Ik wist al bij de eerste zin waar dit heen ging!" Roept hij snikkend na.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...