Ga naar inhoud

Coronavirus (COVID-19-virus)


Roald

Aanbevolen berichten

The Rock vindt het wel bizar dat we nu een jaar onderweg zijn, en er nog vrij weinig geregeld is. Waarom is het leger niet ingezet om de IC capaciteit tijdelijk te verhogen en de zorg te ondersteunen. We hadden allang eventueel mensen uit het leger om kunnen scholen als dat al nodig zou zijn. Daar hebben we het leger toch voor, voor noodsituaties... The Rock kan er niet meer bij. Corona is zeker serieus te nemen, maar we hadden het toch niet zover hoeven laten komen met aan avondklok, volledige lockdown zo ongeveer... we wisten toch al lang dat dit nog lang ging duren, pakweg 9 maanden geleden. En dan nu dat drama met dat vaccineren wat voor geen meter loopt en uitstel op uitstel te verduren krijgt door (te) late leveringen en slechte voorbereiding. En nog is het leger niet ingezet voor massavaccinatie, of het plan daarvoor gemaakt. En nu gaan we weer 2 maanden aan campagnetijd tegemoet, waar onze politici elkaar in de haren vliegen. Ipv dat ze het uitstellen een half jaartje, tot pakweg september. Want na Election Day begint dat geëmmer met dat formeren weer. Nog langer een half bestuurbaar land, op het moment dat we dat echt echt niet kunnen gebruiken. The Rock zijn moed zakt in zijn schoenen, en dat is een hoop, aangezien The Rock vet moedig is...
Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja The Rock is van mening dat we eind 2020 allemaal mooi hoopvol gingen doen dat 2020 zo’n kutjaar was en het eindelijk 2021 ging worden en alles beter zou worden. 2021 gaat nog veel frustrerender worden, want we komen hier voorlopig nog niet vanaf, iig niet in 2021 is The Rock bang

IF YOU SMEEEEEEEEEEELL, WHAT THE ROCK… IS… COOKIN’!! ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Dit baseer ik trouwens op wat leveranciers mij vertellen. Verwacht een groot te kort aan elektronica. Inkopen van nieuw spul is nu al moeilijk. Kan ook samenhangen met de extreem hoge prijzen van zeecontainers op het traject China - Europa op dit moment. Door COVID hebben ze een hoop schepen tijdelijk op andere routes gezet, waardoor er op dit moment te weinig capaciteit is op de China - Europa route en prijzen door het dak schieten.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat ook inderdaad. Dat mensen opeens ook veel thuis moeste werken hielp ook niet, zo'n volume was leuk voor een tijdje maar nu moet je aankomen met refurbished spul of dingen uit het stenen tijdperk. Of je laat ze letterlijk een maand of drie wachten. Ook denk ik dat de productie van een hoop meuk op een laag pitje staat, ik geloof China niet zo snel wanneer ze zeggen dat er opeens niet meer veel aan de hand is. Daarbij gaan ze eerst hunzelf bevoorraden wat meer dan logisch is. Herinner mij nog goed dat leveranciers mij plat mailde dat producenten in China weer op volle toeren ging draaien, al was daar uiteindelijk niet veel van te merken. China heeft er een handje van om voor te liegen, of eerder de CCP.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ondertussen wordt een beveiliger van een NOS team met een bijtende stof in het gezicht gespoten, zie ik een oma die een agent verfpoeder in het gezicht gooit, een 65+ wappie die iedereen "met wapens" oproept om zich tegen de politie te keren, wordt er door demonstranten zeep op de grond gegooid voor ME te paar en wordt station Eindje geplunderd. En januari 2021 is nog niet eens voorbij.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op het station van Maastricht kwam ik een reservist tegen ik schat 2 maanden geleden. Hij begon spontaan te vertellen dat hij naar zijn vriendin op de universiteit op weg was, dat hij reservist in het leger is en dat als hij de opdracht krijgt om de eigen mensen van Nederland in te tomen dat hij dat niet gaat doen, dat hij geen nsb’er is etc.
Link naar reactie
Delen op andere sites

The Rock is het met je eens HG, maar dit gebeurd wel door die bizarre maatregelen en slap optreden. Nu is er een aanleiding en die pakken van die onruststokers. Ga weg met je avondklok en 1 persoon op bezoek. Geweld is altijd verkeerd, het komt alleen wel ergens door tot uiting. 3.500 IC bedden door het leger laten regelen en beheren, daar hebben we ze voor, 24/7 vaccineren zodat de ouderen beschermt zijn, en mensen weer perspectief gaan geven. Al die ellende van spanning, stress, banen verliezen, je bedrijf verliezen, scheidingen door de spanningen van die ellende, kinderen die onnodig met gescheiden ouders komen te zitten (net als in die toeslagenaffaire), oudjes die zielsalleen zitten... toch gewoon 1 grote teringzooi zo. En dan gaat die avondklok in, dan meteen vol gas roadblocks, mensen opjagen, 3.900 boetes, dat kan ook echt wel een tandje minder. Meeste mensen waren thuis, controleer gewoon een beetje en voer dat desnoods op de komende tijd. Maar hierdoor krijg je onrust. En stop met roepen dat die hooligans niks met protesten tegen Corona te maken hebben. Ja het klopt, zijn uit op rellen, maar door Corona hebben ze wel een podium. Gaan we nu nog harder optreden, mensen nog bozer? The Rock weet niet wat het beste is om te doen meer, maar dat extreme van 2 kanten is sowieso slecht.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb zo'n bloedhekel aan al die rellende en protesterende idioten die telkens blijven roepen dat ze 'het volk' zijn en 'het volk het niet langer pikt'. Donder toch op man. Ik ben ook het volk, net als die miljoenen mensen die wél thuis zitten en denken dat je je smoel moet houden en normaal moet doen. De politie mag van mij wat meer en sneller die waterkanonnen inzetten. Schoonvegen die straten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@The Rock: zelfs al zouden er sneller vaccinaties plaatsvinden dan zal de situatie niet direct verbeteren. En het stelletje incels zal weer gewoon iets nieuws vinden om hun pijlen op te richten. Vorig jaar was het 5G, nu de lockdown, ná Corona zal het wel tegen de "MSM" zijn. Bovendien voelen ze zich nu echte "verzetsstrijders" en gesterkt nadat er in heel veel steden de pleurig uitgebroken is. Zie alle berichten die er op social rondgaan. (Videre en Oma's Willie's Wappiehoekje op Twitter geven een bizarre kijk in de gedachtengang van dit spuuglelijke inteeltvolk)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...