Ga naar inhoud

Coronavirus (COVID-19-virus)


Roald

Aanbevolen berichten

The Rock vraagt zich wel steeds meer af wat dat OMT nou allemaal doet. Nu adviseren ze de scholen weer open te doen. Maar hadden we niet een stappenplan waarbij je op- en afbouwt. Dus die avondklok er nu als eerste sowieso af toch als er iets gebeurd. Als je een trap oploopt en daarna weer afloopt, dan begin je toch ook bij de eerste tree van boven en niet bij de 6e? The Rock vindt de scholen open overigens een goed idee, maar er klopt zo geen zak meer van wat ze allemaal doen, steeds maar weer een zoethoudertje. Vermoeiend.
Link naar reactie
Delen op andere sites

De winkels open voor afhalen. Dus The Rock hoeft dan niet in de kou aan een deur met een tafel ervoor te staan, maar mag het binnen afhalen. Ergens aankomen, je mag het niet zelf pakken. The Rock heeft het idee dat iedereen daar met een kater zit bij die zondagochtend overleg sessies. De helft heeft de avondklok quarantaine van 21:00-04:30 al snuivend bij Hugo doorgebracht waarschijnlijk, anders krijg je dit toch allemaal niet bedacht heel dit circus aan random uit de mouw geschudde maatregelen :p
Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarom huichelt het kabinet zo over de avondklok? Die "loopt volgende week woensdag gewoon af", maar die gaat gewoon verlengd worden. Daar hadden ze echt geen aanvullend OMT advies voor nodig. Na een magere 2 weken zie je daar nauwelijks effect van, als die er al is. Het aanvragen van dat advies is meer politiek of voor de bühne of zo. Wat mij eigenlijk meer stoort is dat Rutte en De Jonge afgelopen dinsdag de mond vol hadden van (tijdig) erkennen van fouten en misstappen (i.v.m. datalek bij GGD), en waar Rutte in bredere zin zinspeelde op betere communicatie en openheid van overheid na de toeslagenaffaire, daar zie je nu dat ze weer schijnheilig lopen doen omtrent de avondklok. Iedereen en hun moeder weet dat deze verlengd gaat worden. Wees nou gewoon eerlijk en had voorgesorteerd op de verlening. Bleh.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...