Ga naar inhoud

Super Smash Bros 3DS and Wii U


BoemerHD

Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...
  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Waar ik aan zat te denken.... Van die trailer: Rainbow Road... Alle characters inclusief Rosalina die je ziet zitten in Mario Kart 8. Behalve, Kirby! Misschien een kleine hint dat Kirby een special character zou kunnen worden in Mario Kart 8? Denk het niet, maar lijkt me wel echt vet!

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
  • 2 weken later...
Jij kan er natuurlijk zo naar kijken, maar ik kijker toch echt wel anders naar. Misschien konden wij (en ouderen dan ik) gewoon vroeger snel games oppakken, maar Ninty games hebben toch echt wel een hoge moeilijkheidsgraad op een geven moment. Super Mario 2D platformers blijven altijd wel erg pittige levels hebben, zelfde voor Donkey Kong (weet niet van de nieuwste). Daarom vind ik het ook niet echt kinderlijk, maar dat kan ook komen omdat ik nu veel op men Snessie speel waar de games nog aardig pittig en niet echt vergeven waren.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hij ziet er wel erg tof uit. Maar klopt, wel weer iemand als Pit waar je je behoorlijk kan aan irriteren (tenminste, vrienden ergeren zich altijd kapot aan de vele reflecteer aanvallen of snelle attacks). Hij ziet er snel uit, sterk, en heeft wat counter aanvallen. Iig wel een char die ik wil spelen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier in Groningen worden om de wat maandjes toernooien gehouden voor brawl, melee en/of project m. De facebook pagina kun je vinden onder: smashclash, misschien moet je groningen dr achter zetten. Voor actieve spelers leuk. Mensen uit het hele land komen langs en ook Apex competitors en andere Pro's. Op komt is de afgelopen keren tussen de 30 en 40 mensen geweest. Gaaf dus!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Klinkt wel tof, maar het is wel een beetje ver vanuit Den Haag, zeker gezien ik het denk ik niet vaak genoeg speel om met de pro's mee te spelen, gok ik zo. SSB U haal ik wel zelf dus zal ik veel vaker kunnen spelen (heb SSBB natuurlijk wel gehad maar in 2010 mijn Wii verkocht).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...