Ga naar inhoud

Super Smash Bros 3DS and Wii U


BoemerHD

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hopelijk laten ze Jigglypuff weg en voegen ze nog een Leaf-type Pokémon toe, maybe Torterra? En wat als Mewtwo er ook nog bijkomt, maar dan meer verschil met Lucario? Dan heb je: Pikachu (comfirmed) Lucario (comfirmed) Charizard (comfirmed) Greninja (comfirmed) Torterra (misschien hem of een andere Leaf-type Pokémon, aangezien er al Fire en Water in zitten) Mewtwo (kleine kans, maar hoop er wel op. Inclusief ook een mega evolution) EN GEEN JIGGLYPUFF!

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Torterra komt niet, dat kan ik al bevestigen. Wat zo cool aan Greninja is dat hij echt een ninja is, en niet een water pokemon zoals Squirtle. Torterra is te breed en heeft niet echt iets speciaals. En zoals ik al eerder zei, Lucario = Mewtwo. Ik neem aan dat Jigglypuff gewoon terug komt. Hij was gewoon in Brawl en Melee, en super balanced. http://earthboundcentral.com/wp-content/uploads/2013/11/VgskHAc.png
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zijn veel dingen wat nep is. Zoals inderdaad de optie START (misschien net boven de screen), en ook ziet het er erg ongeordend uit. Personages die bij elkaar horen zitten niet tegen elkaar aan, Sheik is om de een of andere reden ver weg van Zelda wat mij raar lijkt, etc.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit ziet er inderdaad heel legit uit. Inderdaad zijn dit de Japanse namen. Op een of andere manier denk ik dat Mewtwo een secret character is... Omdat zo veel fans hem terug willen en omdat Sakurai er over zat na te denken. Als ik dit zo zie krijg ik er zo veel zin in. Super Smash Bros, in HD (voor het eerst) lekker met vrienden op de bank. Tering zeg, ik wilde bijna dat het winter was, (dan komt namelijk de Wii U versie uit) maar laten we eerst genieten van de zomer.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...