Ga naar inhoud

Het Battlefield topic


ErieNator

Aanbevolen berichten

  • Reacties 520
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik heb alleen wat klachten over Operation Locker map. Die is niet bedoeld voor 64 man, ook niet op Conquest large. Ook de Attack boat is iets te OP en de scout heli dan juist weer niet. En een IFV waar een heus kanon op zit zou een attack boat makkelijker kunnen moeten verslaan. En met die attack boat heb je binnen 2 rondes er goed mee spelen al 20 unlocks, gaat veel te snel tegenover de grote hoevelheden wapen-unlock requirements. Verder inderdaad een bruut spel en ik vind het zeker niet voelen als een Battlefield 3.5 zoals veel mensen dachten dat het zou worden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Die attack boat is inderdaad overpowered, MITS je er goed mee om weet te gaan. Ik heb al regelmatig bij een douchebag in gezeten die dan langs de kust stil gaat staan terwijl jij en iemand anders bij de minigun staan. Op het moment dat je stil gaat staan ben je opeens heel erg kwetsbaar voor snipers, luchtverkeer en raketwerpers ..
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind de multiplayer erg goed. Speel op PS3 en dr graphics zijn niet overdonderend, maar dat is natuurlijk de taak van de PS4. Operation Locker is idd een rotmap. Zeker met 64 man lijkt het me een grote puinhoop. Verder vind ik het wel raar dat een revive nu maar 20 punten waard is. Dat aantal is echt te verwaarlozen, en dat zie je ook aangezien vrijwel niemand meer de defibrilator kiest en je dus bijna nooit meer gerevived wordt. Ook zie je duidelijk dat de support class underpowered is vergeleken met de andere classes. Omdat bijna niemand support kiest raken je kogels ook redelijk snel op.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Al met al vermaak ik me uitstekend met de multiplayer. Ik heb wel kritiek op sommige spawn-points. De meeste spawn-pionts hebben te weinig dekking. Verder erger ik me soms aan mede spelers die blijkbaar geen Q knop op hun toestenbord hebben. Als ik bijvoorbeeld een tegenstander zie lopen en weet dat schieten geen zin heeft, spot ik hem wel zodat mijn team maatjes hem op de map zien. (was in BF3 ook zo) Wat de littlebirds betreft heb ik nu de lock-on unlocked. De volgende is geloof ik de 30mm main-gun. Dan wordt het veel makkelijker om bijvoorbeeld de attack-boats neer te schieten. (hoewel ze OP blijven. Zeker als je de tv-missile unlocked) Betreft de revive. Als je de defib langer oplaad krijg je ook meer punten en de gerevivede (wat een woord) speler krijgt dan ook meer hp.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...