Ga naar inhoud

CDAB 33 [XXXIII] Werk is heilig, raak het niet aan.


mohamed

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,6k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik moet zo weer weg maar ik zou eigenlijk als de raymond die stiekem in mijn hart huist vanavond gewoon op de bank naar Patty Brard willen kijken terwijl ik comments plaats op PU.nl.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Velvet Nou weet ik niet of je aan het trollen bent geslagen of het serieus gelooft, maar nucleaire bommen zijn tussen 1945 - 1998 echt getest, mede om nucleaire energie beter te kunnen begrijpen en als afschrikkingsmiddel die de NAVO/USSR moest doen afschrikken een nucleaire oorlog te beginnen. Hoe dacht je anders dat wij aan onderzeeërs of slagschepen komen met een nucleaire voortstuwing? De nucleaire bommen zijn niet schadelijk geweest voor de mensheid, aangezien ze op geïsoleerde locaties tot ontploffing waren gebracht. Het testen van nucleaire wapens is nu verboden, maar dat betekent niet dat het nooit plaats gevonden heeft. http://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_weapons_testing

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

>De nucleaire bommen zijn niet schadelijk geweest voor de mensheid, aangezien ze op geïsoleerde locaties tot ontploffing waren gebracht. Zo naief wat je nu zegt. Zie je wat er om je heen gebeurd? 10 graden+ in Januari, Pelikanen in Nederlands, trekvogels die in Africa horen te zitten, fluiten mij mn bed uit om 6 uur sochtends. Er zijn heel veel atoombommen onder water tot ontploffing gebracht, wat denk je dat er gebeurd met de zeefauna/flora. Mensen onderschatten de oceanen, en toen helemaal. Nu weten we dat de oceaan een grote kettingreactie teweeg kan brengen die uiteindelijk de mensheid en het klimaat beinvloeden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

In Amerika was een familie die allemaal met atoombommen bezig waren, omdat ze nog niet wisten wat precies het effect was van deze bommen gingen ze mooi op een afstandje kijken. Familieleden stierven dan ook al snel aan de radiatie. Naam van deze specifieke familie ben ik kwijt.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...