Ga naar inhoud

Het Superheldentopic


Batmanjepper

Aanbevolen berichten

  • Reacties 291
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Heel veel van die volgers zijn wanhopige Nederlandse ouders Squall van wie kinderen door jeugdzorg met net zulke idiote redenen zijn ontvoerd als in mijn situatie. Dus ga hun alstublieft niet lopen beledigen. Om jou misschien een betere inkijk te laten geven wat die ouders en kinderen meemaken, bekijk even de andere gevallen: http://vimeo.com/79119700 http://20jaareenvandaag.eenvandaag.nl/hoogtepunten/bestoff/46821/20_jaar_eenvandaag_het_verhaal_van_laura http://www.eenvandaag.nl/gezondheid/34665/ouderlijk_gevecht_tegen_jeugdzorg
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Hellraidermike Massale fraude, valsheid in geschrifte & machtsmisbruik zonder enige controle zijn geen goede dingen. Ik gooi het even over een financiële boeg. Jeugdzorg vangt tussen 30.000 en 80.000 euro per uithuisgeplaatste kind per jaar ( overheidssubsidie ). De instantie die de subsidie verstrekt ( AWBZ zorg kantoor ) doet geen toetsing naar waarheid van stukken dat jeugdzorg indient om deze subsidie te krijgen. Oftewel jeugdzorg kan elke mogelijke leugen aanleveren wetende dat het toch goedgekeurd wordt. Ik heb een audio opname van een medewerkers van AWBZ zorg kantoor waarin zij dit aan mij bevestigt. Voor degenen die gaan schreeuwen dat het allemaal offtopic is, daar ben ik niet mee begonnen, mijn eerste reactie was gewoon ontopic.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als jeugdzorg alleen gezinnen lastig viel waarin kinderen mishandeld / verwaarloost / misbruikt werden zou die klere toko aan 1 / 2 kantoren in totaal voldoende hebben. Maar dat zou betekenen dat de toko niet kon groeien en managers geen bonussen konden ontvangen. Dus is het term mishandeling / verwaarlozing tot het oneindige uitgerekt, puur om zo de parasieten van werk te voorzien. De kinderrechters zijn een belangrijke spil in deze hele criminele organisatie. Niemand controleert de kinderrechters, terwijl er al duidelijk bewijzen zijn dat zij omgekocht zijn om zo in plaats van echt recht te spreken een industrie in stand te houden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...