Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik benoem de volgende keer wel gelijk de naam van de desbetreffende persoon. 1up in de sportschool kunnen ze je waarschijnlijk best aan een passend beginnersschema helpen, geef dan wel duidelijk aan wat je wilt bereiken ik doel dan meer op het lichamelijke wat voor een bouw zou je willen . En hoevaak je minstens per week in de sportschool zou willen (kunnen) trainen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Ik kon vandaag de motivatie niet vinden om naar mijn sportschool te gaan. Ik was erg moe vanmorgen ik ging gister pas om half 2 snachts slapen omdat ik nog naar een laten film was geweest in de bios met mijn vriendin. Ik baal nu aan het eind van de dag wel dat ik niet ben geweest. Misschien morgen maar weer proberen als ik niet te moe ben na het werken. Mijn vakantie van een weekje zit er ook weer op helaas.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je moet de 5% mentaliteit in je hebben als je de 5% levensstijl wilt leven. Dit baanbrekende product is zorgvuldig ontwikkeld voor gamers, zakenmensen, studenten, atleten en alle andere die iets zoeken wat ze die superieure mentale focus en concentratie geeft. Gebruik Neem 3 capsules bij je ontbijt en eventueel een 2e dosering later op de dag. Binnenkort verkrijgbaar . Klinkt veel belovend!
Link naar reactie
Delen op andere sites

http://www.bodyenfitshop.nl/media/products/images/Green-tea.jpg Vandaag begonnen met deze groene thee capsules. ..ik heb niet echt een bepaald gewicht in mijn hoofd wat ik wil wegen. Ik vertrouw meer op het spiegelbeeld ik ben met de groene thee capsules begonnen omdat ik nog wat droger wil worden zodat de vormen er nog mooier uit komen te zien.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...