Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Anabole zou jij mij wat tips kunnen geven? Ik ben 17 jaar, 1,88 en weeg 63 kilo. 3/4 jaar geleden ben ik begonnen met kracht trainen. Ik heb toen een setje dumbells gekocht (ongeveer 11 kilo per dumbell) en een halterstang. Het resultaat is duidelijk te zien; ik heb nu best gespierde armen, lichte sixpack en een redelijke borst. Nu wil ik eigenlijk meer op me eten gaan letten want ik eet vrij regelmatig vette zooi zoals friet etc. Wat kan ik het beste gaan eten (op dagelijkse basis etc.) op naar de 70 kg te gaan? Want ik weeg nu duidelijk te weinig en met een betere voeding zou mijn spiermassa ook toenemen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Eet meer en train meer neem eiwitshakes, en weightgainer kan geen kwaad. Persoonlijk heb ik een bloedhekel aan cardio dus ik doe het liever in een constante lijn (duurt het wel langer) Maar dat je 3/4 jaar bezig bent en je weegt 70 kilo zou ik wat meer advies over bodybuilding/krachttraining opzoeken vriend (Check youtube kanalen zoals: Strenghtcamp - AthleanX - POG of kijk op bodybuilding.com voor heerlijk gezonde receptjes en makkelijk te maken shakes)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ik vind het zelf wel matig, na 4 jaar en 63 kg. Maar wat playgames zegt, dat weightgain troep is is bullshit. Die 'rommel' kan je perfect helpen om goed aan te komen in gewicht en spieren. Ga rond de 8-12 brood eten per dag, 2 weightgainers, magere kwark voor je naar bed gaat en wat noten veel vlees en groente/fruit.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had het ooit op een bb website gelezen alleen kan dat niet meer vinden. Een andere schadelijke stof in Goji bessen in atropine, een stof die in de meeste planten van de nachtschadefamilie voorkomt en dus ook in Goji bessen. Atropine is een giftige stof die bij inname kan leiden tot hartritmestoornissen, droge mond, verminderde zweetproductie, duizeligheid en slapeloosheid. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/112028-goji-bessen-gezondheid-en-bijwerkingen.html
Link naar reactie
Delen op andere sites

Goij bessen giftig voor mensen dat lijkt mij een beetje overdreven! De Goji bessen zijn 1 van de best verkopende superfoods. Ik weet wel dat gojibessen gevaarlijk zijn voor vogels als ze dat eten daar heb ik wel eens van gehoord. Als je een handje vol eet per dag dan zit je zeker goed. Het is geen maaltijdvervanger dus je moet het niet de hele dag door eten. (playgames ik vind je af en toe wel een Pussy).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet niet of je van veel lezen hou haha. Anders zou je ook nog eens naar Grip op koolhydraten kunnen kijken van yvonne lemmers die boeken vind ik zelf erg fijn mijn vriendin gebruikt ze ook en er staan lekkere recepten in. Verder weet ik er nog 1 Hallo paleo van Willeke Linneman. Ik weet niet of je Facebook hebt? Van Hallo Paleo is er ook een site op Facebook dan kun je jezelf eerst wat inlezen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Allroundgamer heb je geen abonnement bij een sportschool? Thuis krachttraing doen dat gaat ook best een maat van mij heeft van een zolderkamer een privé sportschool gemaakt die heeft een stel krachtapparaten staan maar alles bij elkaar kost het wel heel wat! Hij heeft ook veel halters liggen met verwisselbare schrijven en doet thuis ook bankdrukken. Ik train zelf ook thuis als het niet altijd lukt om naar de sportschool te gaan opdrukken is ook een goede om thuis te doen. Als je losse halterstangen hebt dan kun je steeds zwaarder gaan met losse gewicht schijven. Is een Kettlebell niks voor je? Hoe vaak per week sport je nu? (krachttraing).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...