Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

I know What you Mean!!! Unstoppable is echt een goede preworkout... ik heb er al heel wat geprobeerd mijn lichaam went er vaak snel aan en dan is 1 schepje niet genoeg. Vaak doe ik nog een half schepje in mijn drinkbeker voor tijdens het sporten. Vaso grow vind ik ook altijd erg goed van Dedicated-nutrition. Die geeft altijd een goede spierpomp en dan zijn je armen lekker vol. Je kan ze her beste allebei op een nuchtere maag nemen dan is de werking op zijn best (is mijn eigen ervaring).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarom associeer je "krachtpatsers' met mensen die niet hetero zijn? Gepest door je vrienden of klasgenoten? En waarom noem jij jezelf een krachtpatser? Is nogal arrogant en staat nogal macho. Houd niet van mensen die droog zijn, vind gewoon niet natuurlijk lijken met al die aders en spieren die je ziet lopen. Sportschool waar ik zit, zitten gespierde mannen tussen waarvan je de spieren te goed ziet ( anabolen misschien ) maar die zijn qua schouders, triceps en benen geen partij voor mij.Dus wat verstaan mensen onder de term : "krachtpatsers"? Ben 25, 1m78 weeg 90 kg en heb een vetpercentage van 7. Ben wel tevreden. Ikzelf train om de dag en ik gebruik op dit moment geen shakes, pillen of andere hulpmiddelen. Houd het bij goede voeding. Maak mijn eigen cheesecakes, eet niet of nauwelijks suiker en vetten en water drink ik vaak en soms met een beetje citroen er in. Aangezien ik nu bezig ben met cutten, zijn veel afslankproducten in de aanbieding dus dat scheelt weer. Voor de meesten is het gebruikelijk om, nu de winter er aan komt, te gaan bulken, ik daarentegen doe het precies andersom.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Mitchshake Ten eerste hoe de fuck mag jij dan wel niet wezen? Ten tweede dat van dat hetero dat was meer als een grapje bedoeld Ten derde ik krijg sterk het gevoel dat je me probeerd te beledigen Ten 4e krachtpatsers vind ik hier wel toepasselijk omdat je met fitness of bodybuilding toch wel enige kracht vereist is Ten 5e als je ZO TEVREDEN BENT MET JE 7% VETPERCENTAGE WAAROM BEN JE NU DAN AAN HET CUTTEN????
Link naar reactie
Delen op andere sites

Leuk al die vragen, hoop wel dat ik slaag. 1. Mitch, aangenaam 2. oke, misplaatste grap van jou, kan gebeuren. 3. Beledigen? Als jij jezelf zo ophemelt alsof jij 1 of andere god bent, dan ja, dan beledig ik jou bij deze. 4. Als je aan fitness of bodybuilding doet, vereist dat geen kracht. De ene persoon is misschien niet zo sterk als de ander. Als ik moeite zou hebben om een bolletje wol op te tillen kan ik ook gewoon aan fitness of bodybuilding doen. 5. zie bij jou vraag 3 : probeer je mij te beledigen of misschien wel te kleineren? Caps mag wel uit, of schreeuw je ook heel hard in de sportschool zodat iedereen naar jou kijkt, omdat jij popeye bent? Ben wel tevreden gaat niet zozeer over mijn vetpercentage, ben wel tevreden met mijn stats qua lengte en gewicht ed, heb het dus niet over mijn percentage.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Uiteindelijk is het ook een verschil van smaak. Zowel bij mannen als vrouwen. Ben zelf redelijk droog getraind, zonder dat ik erg veel spiermassa heb. Maar een maatje van mij, is behoorlijk gespierd, qua massa en is minder droog getraind. Wij voelen ons allebei lekker hoe wij trainen en ons voelen en zouden voor geen goud willen ruilen. Is geen probleem toch?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Mitchshake Als ik ergens wel een hekel aan heb dan zijn het wel die gasten in de sportschool die overdreven lopen te kreunen en brullen. En dat overdreven gegooi met gewichten en ze extra hard laten vallen daar erger ik me mateloos aan. Over het wel of niet zijn van een krachtpatser daar worden we het volgens mij toch niet over eens! Ik weet niet wat jouw probleem is met al je vooroordelen? Wel grappig dat je mij vergelijkt met een God hahaha dat hoor ik niet dagelijks. Als je blijf zeiken dan ga ik je gewoon negeren ik ben hier niet als sommige om hun frustraties bot te vieren omdat je een dagelijks kutland leven hebt. Jij maakt vast vrienden zo meneer MACHO..
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...