Ga naar inhoud

Pray For Paris


levy999

Aanbevolen berichten

>De individu die wordt beïnvloed door het geloof En die keuze van geloven is niet altijd aan het individu, sommige mensen worden gewoon verplicht om te geloven. (ook in Nederland) daarnaast groeien veel kinderen op met geloof, thuis, op school en in de vriendenkring. Kun je dan nog wel een een subjectieve keuze maken om te geloven in een geloof met bepaalde morelen? Verder is mijn voornaamste kritiek dat de morelen soms, door bepaalde individuen gelegaliseerd worden omdat het geschreven staat, dat is een enorme drogreden en totaal niet wenselijk in een debat. En nee dat is niet met alle morelen zo, voor weer dat gejank weer krijgen.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 253
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

>Op dezelfde manier als de voetbalhooligan in zijn wangedrag wordt beïnvloedt door het voetbal. Tijd om de mensheid te bevrijden van het gruwel dat voetbal heet! Ja dit argument loopt een beetje spaak door mijn andere nuance, waar ik eerder geen tijd voor had om uit te typen. Ik denk trouwens dat een voetbalholigan zich sowieso niet zo zeer laat leiden door het voetbal maar het wij/zij cultuurtje waar laagbegaafden nogal prikkelbaar voor zijn.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>In september 2007 verklaarde minister van Binnenlandse Zaken Ter Horst dat in Nederland tussen de 20.000 en 30.000 mensen mogelijk te beïnvloeden zijn door deze stroming binnen de islam. Er zijn zo'n 2500 potentiële activisten.[6] Met name autochtone bekeerlingen en Marokkaanse jongeren zijn vatbaar voor radicalisering. Voor Turken geldt dit vrijwel niet, omdat het salafisme en wahabisme als tegenpool van hun religieuze interpretatie wordt gezien.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>En die keuze van geloven is niet altijd aan het individu, sommige mensen worden gewoon verplicht om te geloven. (ook in Nederland) daarnaast groeien veel kinderen op met geloof, thuis, op school en in de vriendenkring. Kun je dan nog wel een een subjectieve keuze maken om te geloven in een geloof met bepaalde morelen? Ten eerste ben ik het met je eens dat je kinderen zo min mogelijk een geloof moet opdringen. Aan de andere kant lijkt het me best mogelijk om met een bepaald gedachtengoed te breken, dus ja, je kunt best een objectieve keuze maken voor een geloof. >Verder is mijn voornaamste kritiek dat de morelen soms, door bepaalde individuen gelegaliseerd worden omdat het geschreven staat, dat is een enorme drogreden en totaal niet wenselijk in een debat. Ik snap deze zin niet. >Ja dit argument loopt een beetje spaak door mijn andere nuance, waar ik eerder geen tijd voor had om uit te typen. Op welke nuance doel je precies. >Ik denk trouwens dat een voetbalholigan zich sowieso niet zo zeer laat leiden door het voetbal maar het wij/zij cultuurtje waar laagbegaafden nogal prikkelbaar voor zijn. Maarrrr dat is bij (moslim)extremisme niet anders.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Dat iets niet juist is bijvoorbeeld omdat het in een bijbel staat. Als stelsel van normen en waarden is de bijbel niet minder coherent dan de geestwetenschappen waar jij zo prat op gaat. Of je het ermee eens bent is een tweede, maar kijk voor de grap eens hoeveel van onze core-normen en waarden in bijvoorbeeld de tien geboden terug te vinden zijn. En nee deze zijn niet universeel want shizzle als "gij zult niet doden" komt natuurlijk niet in de Koran terug.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...