Ga naar inhoud

Coronavirus (COVID-19-virus)


Roald

Aanbevolen berichten

>Nos is niet betrouwbaar. Dat de eerste ingeënte zorgmedewerkers zijn overleden lees je daar ook niet. Dat zegt genoeg. Deze uitspraak gaat zelfs voor een totale zwakzinnige als Earlygamer te ver. Denk je dat als een zorgmedewerker overlijdt aan dit vaccin, zijn of haar collega's er niet meer naar buiten zouden komen? Of familie/vrienden?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat bedoel je met "naar buiten gekomen"? Normaal is dat een term die je gebruikt voor iets dat eigenlijk niet openbaar had mogen worden. Ik ben nu een beetje in de war, want als ik dit persbericht VAN PFIZER ZELF erbij pak staat er letterlijk dat ze een aanvraag voor VOORWAARDELIJKE goedkeuring hebben gedaan: https://www.pfizer.nl/nieuws/aanvraag-voorwaardelijke-vergunning-covid19-vaccin En ja dit is ook uitgebreid behandeld in allerlei mainstream media. Zie als voorbeeld nu.nl: https://www.nu.nl/coronavirus/6098018/deze-praktische-zaken-moet-je-weten-over-het-goedgekeurde-coronavaccin.html

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Het is ook naar buiten gekomen (Google maar), maar niet op de NOS. ''Google maar'', het geheim van iedere complotdenker. Discussies winnen gegarandeerd! Nee Early, zo werkt het niet. Plaats hier een bron, anders ga ik er van uit dat je uit je nek lult. Bij het negeren van deze comment ga ik daar ook van uit.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...