Ga naar inhoud

Meest tegenvallende games


LTLegalized

Aanbevolen berichten

  • Reacties 424
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik snap niet dat mensen Ezio vet vinden, ik vond het zo'n inwisselbaar character met een zeer irritant accent. De steden waren schitterend Venice wauw, als ik dit nummer hoorde ging ik stiltaan en luisteren: http://www.youtube.com/watch?v=KvZHAT7xHO4 De game was ook zó simpel, je moet een hit plegen je rent op hem af steekt hem krijg je een snel gesprek, gooi een rookbom: Where did he go! En weg was je, ik had hem binnen een weekend uit, en toen ik klaar was had ik al 85% van de trophy's. Vind het geen slechte game, wel teleurstellend. Far cry vond ik tegenvallen vanwege dat ik gewoon zo hyped was over die game toen ik hem in me handen had was het gevoel al snel weg, niet echt een kritiekpunt natuurlijk maar toch. Skyrim with guns werd het door velen genoemd nou dat was het zeker niet (was ook wel een beetje te verwachten maar toch). In de filmpjes werd door de lead developer gezegd dat je helemaal naar het topje van een berg kon lopen en er was altijd wel wat te vinden, ik kon er niet eens heen, ik vaarde werd het beeld zwart en werd ik omgekeerd terug gezet. Grotten waren niet meer dan 20 meter diep, en het enige wat je vond was prullaria waar je niks aan had (ja verkoopmiddel) en geld, met mazzel een beeldje. Je kon niet liggen, beetje mierenneuken misschien maar ik vond het jammer, vooral omdat op de laatste sniper er een bipod op zat maar die was slechts eye candy. Wapens sloegen niet meer vast, wat ik erg vet vond ik Fc2. Maar door de zeikende community werd het eruit gehaald omdat het ze het kut vonden of moeilijk. Ik vond het heerlijk realistisch ben je aan het knallen pak je je rpg schiet je land de raket voor je neus, KAK RENNEN! Ik kon het wel waarderen. Nogmaals ik vond het geen slechte games, ik heb me er zeker mee vermaakt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

**Assassins Creed Brotherhood en Revelations** Het eerste deel was uniek, het tweede deel maakte alles goed wat aan deel 1 fout was en Brotherhood en Revelations zijn eigenlijk een stel grote DLC packs. Daarnaast had ik het na deel 2 wel met Ezio gezien. Deel 3 heb ik niet eens gehaald dus kan ik niks over zeggen. **Mass Effect 3** De hele game is geweldig, maar aan het eind wordt je geconfronteerd met een ABC einde (terwijl er letterlijk gezegd is door de developers dat zoiets niet zou gaan gebeuren). De DLC maakt het einde uitgebreider, maar verandert hier niets aan. **Halo Reach** De meest ongebalanceerde multiplayer ooit in een Halo game. Halo 4 herstelt dit weer, maar ik zou liever het gebeuren van Armor Abilities en het samenstellen van je classes helemaal zien verdwijnen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Neverwinter Nights 2 staat met stip op een. Alles wat goed was aan NWN1 was niet te vinden in het vervolg, de game was uitgebracht met meer bugs dan de complete total war serie bij elkaar, character models zagen eruit als het resultaat van een paar generaties inteelt, de toolset neemt gruwelijk veel tijd in beslag en online werkt voor geen meter.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...