Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Dag mensen van pu ik ben pas begonnen met het trainen van me lichaam. en heb daarom ook gewichten gekocht van 2 / 5 kilo. hoelang moet je ongeveer trainen met die gewichten voor dat je je arm spieren goed ziet? en hoelang ongeveer voor een sixpack? ps: ik ben totaal niet dik of zwaar.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een abonnement lopen bij een sportschool maar ben al een aantal weken niet geweest. Over geld weggooien gesproken, moet het maar weer op gaan pakken. Meestal sportte ik zo'n twee uur, dan had ik mijn schema af. Had vreemd genoeg nooit last van spierpijn, terwijl ik wel echt goed en lang getraind had. Ik ben dus een semi-krachtpatser(tje).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok, aangezien er hier zoveel experts rond schijnen te lopen: Omdat ik van alles en nogwat doe na school (sport, muziek etc) doe ik thuis sinds een jaar krachttraining - of iets wat daar voor door moet gaan- met gewichten. Omdat van nature weinig aankom vroeg ik me af: wat zijn de beste oefeningen (zonder gewichten) voor biceps, triceps en rug - en buikspieren? En moet je wil je kleine schwarzeneggers kreigen ook anders eten?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je weet toch dat jouw physique bepaald wordt door 70% voeding en 30% fitness? Als je meer spieren wil, zal je ook anders moeten eten. Ik weet niet wat je eet en ik weet ook niet wat je stats zijn, maar probeer voor jezelf uit te zoeken wat je het beste kunt doen en waar jouw lichaam het beste op reageert. Dit kan ongeveer een jaar duren, dus je zult er wel echt voor moeten gaan. Wat voor gewichten heb je?

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik eet gezond, en sinds een jaar ook meer eiwitrijk. M'n gewichten zijn 10 kg elk (niet zo veel, ik know) ik doe dan 3 sets van 15 keer per oefening. Daarnaast doe ik ook pushups/situps en squats(zelfde aantal) Motivatie was eerst behoorlijk lastig inderdaad, toen ik eenmaal zichtbaar progressie boekte was dat niet meer zo'n probleem.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gwn 1 x in de 3 dagen trainen. Rust is extreem belangrijk. Je kan ook nog een halter kopen met 50kg aan gewichten bij koopgoedkoop kost maar 50 euro, en dan nog een bankje en je kan bankdrukken. Een optrek stok kost 15 euro en is super effectief (kan tussen een deur geplaatst worden) Ik train de laatste tijd ook meestal thuis is gwn chill om zonder shirt met keiharde muziek te trainen :p
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...