Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Jongens, ik ben niet erg sterk, ik ben redelijk mager, en heb besloten om toch maar eens wat aan mezelf te gaan werken. Alleen ben ik nog niet bereid om allemaal spullen te kopen omdat ik niet goed weet of ik het wel ga volhouden/blijven doen. Wat zijn goede dingen om te beginnen? Ik wil graag buikspier oefeningen en armspier oefeningen doen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Koop Dumbells, en als het kan een bankje + halter (ik prefereer oefeningen zonder bankdrukken, maar het schijnt wel erg goed te werken) verder kun je op het interwebz goede instructies vinden over het trainen van je abs (wel alle groepen trainen, anders krijg je een malle buik) Verder: meer eiwitten eten, en vooral (ik was/ben ook mager) niet minder gaan eten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank je wel! Ik heb us effe wat op internet rondgestruind en er staat soms dat je niet elke dag oefeningen moet doen en soms dat elke dag beter is. Ik doe nu elke dag eerst 20 pushups, dan neem ik even 2 minuten rust en dan ga ik 100 situps doen (ik ben een beginner, maar aangezien ik mager ben moet die sixpack er sneller zijn toch?) en dan neem ik weer even rust. Zoals gezegd wil ik liever eerst nog geen attributen kopen dus verdere tips?
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Smal opdrukken voor je triceps, normaal voor je borst/biceps en heel breed voor je rug. Push ups voor je rug? Als je breed opdrukt pak je de breedte van je borst als je smal doet pak je de binnenportie van de borst, als je je handen in een driehoek zet dan pak je gedeeltelijk je triceps. Je rug train je door trek bewegingen. toch niet door druk bewegingen?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit topic bestaat nu al 5 a 6 weken en nu komen de reacties pas over de titel. Ik zie vaak namen van topics voorbij komen waarbij ik denk wtf? Het is dan niet eens duidelijk waar over dat topic gaat... Het gespierde krachtpatsers topic die naam is gewijzigd naar verzoek van een mede pu lid. Waar maken we ons druk om denk ik dan????
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben ook eerst thuis begonnen met opdrukken dat bouwde ik naarmate steeds op uiteindelijk naar 300 keer. Ik deed dan 10 Sets van 30 push ups. Verder trainde ik thuis met halters met verwisselbare schijven als ik ze voluit pakte dan had ik 2 halters van 23 kilo per stuk. Ik heb dit jaren gedaan en ben daarna pas naar de sportschool gegaan. Rond die tijd dat ik dat deed was ik denk 23 jaar. Ik deed dan om de dag mijn ding, Met steeds een rustdag er tussen. Een half uur opdrukken (die 300 keer), en een uur lang halters daarna.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...