Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Vandaag begonnen met deze tranen van joden capsules. ..ik heb niet echt een bepaalde grootte in mijn hoofd waarnaartoe ik mijn neus wil laten groeien. Ik vertrouw meer op het spiegelbeeld ik ben met de Xtra sterk geconcentreerd tranen van joden begonnen omdat mijn bril nu soms van mijn neus afvalt. Als de vormen er nog mooier uit komen te zien blijft hij misschien zitten.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Roastednerd ik weet niet welke merk je heb gekocht van kroketten ze moeten wel voor in de airfryer zijn of oven kroketten. Ik heb er geen problemen mee gehad goed warm en lekker krokant. Je kan er veel meer mee als een frituurpan. Me vriendin heeft er al een cake en gemaakt en zelfs een tosti het eindresultaat was uitstekend !
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat ik vanaf volgende week maar even een tijdje geen preworkout meer gebruik . Ik merk dat mijn lichaam er op dit moment even niet zo goed meer op reageert. Ik word er ook steeds misselijk van moet er van boeren tijdens het sporten tot bijna aan overgeven toe. Het begon al ongeveer een maand geleden ongeveer toen ik per ongeluk een veel te hoge dosering nam had een verkeerde scoop gebruikt. Ik werd er licht van in mijn hoofd werd misselijk en kreeg spierpijn. Snachts sliep ik erg slecht onrustig en merkte dat ik een verhoogde hartslag had. Ik heb in het verleden al heel wat preworkouts gebruikt en haalde er altijd erg goede resultaten mee in de sportschool. Ik hou er altijd wel van om een goede focus te hebben extra energie en een flinke spierpomp. Het ging om deze preworkout hier beneden. Hij was te heftig met een dubbele dosering. Ik heb preworkouts wel vaker hoger gedoseerd van een halve scoop tot hele extra omdat ik er niet meer zo goed op sporten en dan ging ik weer super. ![] (http://www.bodyenfitshop.nl/media/products/images/redweiler-olimp.jpg)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik gebruikte eerst ook een pre workout maar daar kon ik ook niet goed tegen. Werd er ook misselijk en duizelig van, tijdens het liften werd het me soms zwart voor de ogen en viel ik bijna flauw. Ben er vervolgens mee gestopt en nu zorg ik gewoon dat ik fatsoenlijk gegeten heb voor een workout en genoeg geslapen heb en dat is vele malen beter dan deze troep!

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ik gebruikte eerst ook een pre workout maar daar kon ik ook niet goed tegen. Werd er ook misselijk en duizelig van, tijdens het liften werd het me soms zwart voor de ogen en viel ik bijna flauw. Ben er vervolgens mee gestopt en nu zorg ik gewoon dat ik fatsoenlijk gegeten heb voor een workout en genoeg geslapen heb en dat is vele malen beter dan deze troep! Dat zwart voor de ogen komt vaak door te weinig eten of drinken, zelf ook wel eens gehad. Wanneer streamen uhm sporten roos?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben nu al drie keer dit jaar begonnen met een workout programma samen met een vriend. Drie keer na een aantal weken gestopt :/ Het is echt heel lastig om motivatie te vinden om naar de sportschool te gaan na een tijdje. Vooral omdat ik als nogal langerekt en dun persoon me niet echt thuis voel op zo'n plek. Thuis oefeningen doen lukt nog wel maar gaat natuurlijk een stuk langzamer.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ik wil naar de sportschool omdat ik dan beter wordt in voetbal, niet om er goed uit te zien of zo. Je spreekt jezelf wel erg tegen dan, je zei 1 post eerder nog dat je gestopt was omdat je geen vooruitgang zag? Bovendien zul je ook na 2.5 maand niet extreem veel verschil zien en al helemaal niet als je er niet goed bij eet. ik sport nu zelf 10/11 maanden en heb ook nog geen wereld van verschil, maar langzaam zie ik het wel komen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...