Ga naar inhoud

CdAB 117 [CXVII] Narnia: De Leeuw, de Heks en de Kleerkastzweed


wo538

Aanbevolen berichten

De rollout van de 2070 liet ook wel wat langer op zich wachten, dus de meldingen van kapotte 2070's daarmee ook. Overigens zag ik wel al een paar meldingen van 2070's die dezelfde issues hadden als die 2080Ti. De 2070 die ik voor 3 dagen had was niks mis mee, maar wie weet duurt dat een paar dagen voordat die ellende begint.

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even een overzichtje: -**Naotok ** maakt al een goede vier jaar anime muziekclips op de YouTube. https://www.youtube.com/channel/UCAtxgOBXzyUiXEiHdf7rh8g/videos -**Noatak** is het plaatsje in Alaska waarvan de wiki minder woorden bevat dan de gemiddelde Noatak post. (niet te verwarren met Noatake, Japan) https://nl.wikipedia.org/wiki/Noatak - **Noatech** is een Poolse bakstenen en beton producent gezeteld in het wonderschone Warschau. Het kan anderzijds ook een poging tot het typen van het woord nanotech zijn door een persoon met middelzware dyslexie. http://noatech.pl/
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Hele dikke spoiler was het ook weer niet Ik zal het je even opnieuw uitleggen. *Jij* vind het blijkbaar geen spoiler omdat als je volgens jouw redenering A en B aan mekaar vastknoopt, je logischerwijs bij C uitkomt. Het punt is dat niet iedereen die verbinding maakt of wilt maken, en zich liever laat verrassen door de game zelf; *daarom* is het een spoiler. p.s. ik weet wat de spoiler is (voor Marcos het opmerkte, eigen fout door de RDR subreddit te bezoeken) en het is gewoon een grote spoiler, des te meer omdat je er andere spoilers mee kunt raden. Ik probeer hem gewoon zo ver mogelijk in mijn achterhoofd te houden en van de game te genieten zolang het duurt.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Moet mij trouwens denken aan een persoon in een chat elders op het net die, nadat zij een game had gespeeld, ook doodleuk dingen ging spoilen voor anderen, omdat het voor haar een logische uitkomst was van de opsomming van de feiten. Het punt is dat niet iedereen die feiten weet of naast mekaar wilt leggen, en gewoon van de rit wilt genieten. Het kan trouwens nog erger, soms had ze zelf niet eens games gespeeld en spoilde ze dingen die ze via het internet had gelezen, om dat weg te relativeren met "het was te zien in de trailer, dus geen spoiler!"

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...