Ga naar inhoud

Het Grote Verkiezingen 2021 Topic


DennisDeMenace

Aanbevolen berichten

  • Reacties 800
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

The Rock is voor een Noord Europese Unie. Samen met Duitsland, Polen, Luxemburg, Scandinavië en Vlaanderen. Eigenlijk ook de UK, maar die hebben het een beetje afgedaan bij The Great One. Dan kunnen we stoppen met al die onbetrouwbare Zuid-Europeanen, die nooit hun woord houden, een tering bende maken van Europees belastinggeld, zelf maar half belastingen innen en dat heethoofderige gezeik van ze. Wallonië hoort ook buiten de NEU, Vlaanderen weer wel aangezien The Rock dat nog steeds als een afvallige provincie van Nederland beschouwt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Al het geld voor ontwikkelingshulp steken we zelf in Nederland Ik ben wel benieuwd waarom je met ontwikkelingshulp wil stoppen. Zou je mij kunnen uitleggen waarom je één euro, die in Afrika bijvoorbeeld kan worden gebruikt om twee kinderen met Schistosomiasis (enge tropische ziekte, 250 miljoen mensen krijgen het ieder jaar, tussen de 4.4 miljoen en 200.000 mensen overlijden er ieder jaar aan, en nog meer mensen raken er invalide door) te behandelen, beter gestopt kan worden in Nederland? En met twee kinderen behandelen bedoel ik dus de hele behandeling. Één euro, twee kinderen genezen.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>In Nederland is ook armoede. Gelul. https://www.worldbank.org/en/topic/poverty/overview >That is equivalent to 689 million people living on less than $1.90 a day. At higher poverty lines, 24.1 percent of the world lived on less than $3.20 a day and 43.6 percent on less than $5.50 a day in 2017 Deze dollar hoeveelheden zijn PPP (purchase power parity) aantallen. In normale mensentaal betekent dat dat er ongeveer 700 miljoen mensen op deze aardbol wonen wiens koopkracht vergelijkbaar is met een Nederlander die van 1 euro 60 per dag rond zou moeten komen in Nederland. Meer dan 43 procent van de wereldbevolking heeft een koopkracht die gelijk is aan een Nederlander die 5 euro te besteden heeft per dag. Ter vergelijking. Een alleenstaande bijstandsgerechtigde (en dit is nog voordat je andere voordelen als sociale huurwoningen, onderwijs op kosten van de overheid, zorgtoeslag e.d. meerekent) in Nederland heeft iedere dag iets minder dan 40 euro te besteden. Een Nederlandse bijstandsgerechtigde is 8 keer zo rijk als een wereldburger met een mediaan inkomen. Nu het duidelijk is dat we in Nederland géén armoede kennen die ook maar enigszins vergelijkbaar is met de armoede in de rest van de wereld, laat staan écht arme gebieden zoals sub-Sahara Afrika, zal ik mijn vraag nog een keer stellen: Waarom moeten mijn belastingcenten stoppen met het helpen van écht arme mensen die ik niet ken, zodat ze gebruikt kunnen worden om redelijk rijke mensen (in wereldwijd perspectief) die ik niet ken te helpen?

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe geen moeite, ik denk niet dat hij zinnen die bestaan uit meer dan vijf woorden kan begrijpen. Je zal net zo'n antwoord als dat van Hellraidermike krijgen.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

De bekrompenheid van dit soort uitspraken doet mij altijd beseffen dat ik blij ben dat Nederland niet voor een Nexit gaat, Nederland in 2040 voor 40% uit immigranten bestaat en dat dit egoïstische deel van de bevolking zijn zin niet gaat krijgen. Losers.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...