Ga naar inhoud

Het Grote Verkiezingen 2021 Topic


DennisDeMenace

Aanbevolen berichten

Neem bijvoorbeeld dat 100 rijden. Moesten allemaal nieuwe borden voor komen voor die tijdelijke maatregel. Allereerst gaan ze die borden neerzetten, afgeplakt en omgedraaid. Daarna moesten lui er weer heen om de tape er af te halen en ze om te draaien. Wat is dat voor dubbel werk? Sterker nog, als The Rock als ondernemer zijnde die opdracht had gehad, had The Rock ervoor gezorgd dat die ‘oude’ 130 borden opgeslagen zouden worden. Je kan er donder op zeggen dat die borden als we ooit terug zouden gaan naar 130, allemaal opnieuw weer gemaakt moeten gaan worden. Dat is hoe het werkt wanneer je ambtenaren dit laat regelen ipv lui die zakelijk kijken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 800
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

>Nu is er een aanbesteding en die directeuren vragen de hoofdprijs. Een aanbestedingsprocedure is juist een manier waarop je de prijs naar beneden kan krijgen. Bedrijven moeten namelijk bieden en als ze niet de laagste prijs hebben krijgen ze het project niet. In het bedrijfsleven gaat het precies hetzelfde veel grote aankopen lopen via aanbestedingstrajecten, in de vorm van RFP's en e-auctions. >Zet zo’n gast op die ministerspost, die laat zich niet naaien door die directeuren, want hij was er zelf een en pakt het zakelijk aan. Ik denk dat de macht van persoonlijkheid gruwelijk wordt overschat. Dit is het standaard argument van Trump supporters, namelijk dat hij overal het onderste uit de kan weet te schrapen. Ik denk dat we achteraf kunnen stellen dat Trump en zijn team uit het bedrijfsleven (naast Rex Tillerson als minister van BuZa was de minister van financiën, Mnuchin, de oud-CIO van Goldman Sachs) hebben aangetoond dat de wereld zo simpel niet in elkaar zit, en bovenal dat de wereld geen permanente onderhandeling op het scherpst van de snede is. >Neem bijvoorbeeld dat 100 rijden. Moesten allemaal nieuwe borden voor komen voor die tijdelijke maatregel. Allereerst gaan ze die borden neerzetten, afgeplakt en omgedraaid. Daarna moesten lui er weer heen om de tape er af te halen en ze om te draaien. Wat is dat voor dubbel werk? Als je in één keer alle borden wil omdraaien om van 130 naar 100 te gaan heb je geen andere keus toch? Je hebt niet de capaciteit om in één nacht al die borden aan te leggen. >Sterker nog, als The Rock als ondernemer zijnde die opdracht had gehad, had The Rock ervoor gezorgd dat die ‘oude’ 130 borden opgeslagen zouden worden. Je kan er donder op zeggen dat die borden als we ooit terug zouden gaan naar 130, allemaal opnieuw weer gemaakt moeten gaan worden. Dat is hoe het werkt wanneer je ambtenaren dit laat regelen ipv lui die zakelijk kijken. https://www.fool.com/the-blueprint/carrying-cost/ >Inventory carrying cost is the amount of money your business spends to keep products in stock over time, including expenses for warehousing, inventory control, insurance, and more. Your inventory holding cost should range from 20% to 30%, depending on your industry. Tenzij je binnen drie á vier jaar weer die borden weer nodig hebt ben je meer kwijt aan het opslaan van de borden dan dat ze waard zijn. Dan kun je ze beter allemaal wegflikkeren en nieuwe borden aanschaffen. Maar goed, er zijn best wat politici uit het bedrijfsleven waarop je kunt stemmen, bijvoorbeeld Wopke Hoekstra die recent nog partner bij McKinsey was!

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik erger me enorm aan FVD die als enige campagnepunt het opheffen van de lockdown heeft. Ze doen alsof de andere partijen het leuk vinden om iedereen thuis te houden ipv dat het gewoon nodig is. Het enige doel is om stemvee te mobiliseren dat de lockdown beu is (lees: iedere Nederlander), maar niet door heeft dat regeren 4 jaar duurt (hopelijk niet al te veel Nederlanders).
Link naar reactie
Delen op andere sites

https://www.nrc.nl/nieuws/2021/02/27/helft-fvd-stemmers-gelooft-in-complottheorieen-over-coronavirus-a4033577 >De helft van de mensen die zeggen volgende maand op Forum voor Democratie (FVD) te gaan stemmen, denkt dat het coronavirus ontwikkeld is om burgers wereldwijd te onderdrukken. 51 procent van hen denkt dat het virus een biologisch wapen is dat in een laboratorium is gemaakt. Totale wappies zijn de enige mensen die nog op de man stemmen, dus hij heeft besloten ze maar te omarmen (letterlijk en figuurlijk) lijkt het.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eens. Ik mis de tijd dat de VVD nog een vrolijk rechts geluid had met figuren als Henk Kamp die lekker tegen linkse heilige huisjes mochten trappen. Ik had laatst een ZOOM borrel met wat vrienden van me (allemaal VVD lid), en we waren het er wel over eens dat het VVD verkiezingsprogramma het type inspiratieloze bagger is waarmee je normaal de onderhandelingen uit komt. Ik houd mijn hart vast als de VVD met standpunten als "er komen waarschijnlijk lastenverzwaringen aan voor hoge inkomens" de onderhandelingen in gaat. En tja, als je verkiezingsprogramma een richtingloze bak middle-of-the-road standpunten is, blijft er weinig over dan je hele campagne (en ook de hele top van de lijst) in een soort Mark Rutte persoonlijkheidscultus te veranderen. Niet dat ik daarom op een andere partij heb gestemd overigens :')

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee, ik heb Op1 zitten kijken. Was echt smullen (en het terugkijken waard). Ze hadden Henk Krol van lijst Henk Krol en die muts van 50 plus daar zitten. De hele uitzending was een schreeuwwedstrijd op peuterspeelzaal niveau, en uiteindelijk bleek dat hoewel ze allebei riepen dat de de AOW terug willen brengen naar 65 geen van beiden dat in hun verkiezingsprogramma heeft staan. Wat een droeftoeters zijn al die bejaarden die zich door die charlatans in de luren laten leggen.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>d66 zou al mijn stem krijgen puur op inhoud en hoe deze partij de toekomst vorm wil geven. Maar zag gisteren ook wel een dame die hopelijk meer mensen als premier zouden kunnen waarderen. Ik zit op economische kwesties over het algemeen op lijn met de VVD, terwijl ik met de rest normaliter meer op lijn zit met D66. Maar ik stoor me altijd aan de elitaire toon die D66 al jaar in jaar uit aanslaat, en het eeuwige gezeik over het populisme (waarin ze weliswaar gelijk hebben maar wat ook een goedkope campagnetruc is waar je verder niks mee bereikt). En ja Mike, voordat je op het elitaire reageert, moet je eens nagaan hoe elitair D66 is als zelfs ík ze te elitair vind ;)

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

https://www.ad.nl/politiek/live-d66-leider-kaag-wil-online-anoniempjes-onmogelijk-maken~a499b969/ Ik vind die kaag ook steeds enger worden. En dan nog constant die oproepen dat vrouwen het voor elkaar op moeten nemen en dat mannen zich moeten uitspreken tegen seksisme. Brrr...

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...