Ga naar inhoud

Coronavirus (COVID-19-virus)


Roald

Aanbevolen berichten

>@Therock, omdat dit een 'democratie' is, maar met een spoedwet kunnen ze alles er doorheen duwen. Niet erg democratisch dus. Doe nou niet alsof je ook maar in enige mate last hebt van de maatregelen. Je bent geen bedrijf kwijt want je gaat nog naar school, je mag afspreken met mensen want je bent 15 en je betaalt geen belasting. Ga je drukmaken om je ontmaagding ofzo maat.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

The Rock sluit zich hier volledig bij aan. Twat doet net of een spoedwet de grondwet onderuit haalt. Ze vergaderen gewoon wat sneller. The Rock moet toegeven, dat dit niet helemaal is hoe The Rock het graag zou willen, maar het hele land zeurt dat de politiek niet snel genoeg handelt, doen ze iets, weer niet goed. Maar goed, het ging op dat stuk over dat ze een test willen als je van buiten de EU komt. Niks mis mee toch nogmaals, beetje extra veiligheid, en wil je naar hier komen, willen we extra zekerheid. Heb jij absoluut geen last van, maar je hebt er wel een paar coronabesmettingen minder door, en wat je er ook van vind momenteel, dat getal bepaald of wij hier weer terug naar normaal kunnen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar goed, men lijkt in deze discussie stelling te hebben genomen allemaal en wijkt niet echt meer af van die koers. The Rock doet zijn best beide kanten te horen en vooral open te blijven staan voor beide kanten, en daarop baseert The Great One zijn mening (wat dan automatisch de waarheid is want The Great One vind dat het zo is), en daarbij heeft The Rock niet echt de behoefte aan mensen moeten overtuigen. The People’s Champ pakt straks dat prikje zo goed als zeker, en wat de rest doet moeten ze zelf weten, vallen The People’s Ballen er af als bijwerking, dan is dat het probleem van The Rock (je zou zeggen ook van Mrs. Rock maar The Rock kan altijd nog likken als Lassie dus Mrs. Rock komt niks tekort), en dan zien we het allemaal wel. En achteraf zal er toch ff goed nagedacht gaan worden hoe we dit in de toekomst aan gaan pakken want dit gaat echt niet de laatste keer zijn met onze globalisering van tegenwoordig.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>@Therock, omdat dit een 'democratie' is, maar met een spoedwet kunnen ze alles er doorheen duwen. Niet erg democratisch dus. Sorry je doelt op de spoedwet die door de tweede en eerste kamer (beiden democratisch gekozen organen) is aangenomen? Kun je me in dat geval even uitleggen waar je precies op doelt als je loopt te dwepen met gewichtige woorden zoals "democratie"?

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Achariya20 Ow btw battyboy, 10 jaar is gemiddeld wel de tijd dat voor het ontwikkelen en testen van een vaccin genomen wordt, dus dat half jaartje corona vaccin vind ik erg weinig. Toch knap hoe een joch van 16 de overheid doorziet terwijl bijna iedere medisch professional dit niet in twijfel trekt :)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...