Ga naar inhoud

Mario & Luigi in het Nederlands


ropel

Aanbevolen berichten

  • Reacties 250
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

>En het is wilT, plork! Squall beste man, als ik jouw spellingfouten toch een zou gaan verbeteren. >Ga je nou echt shit er bij halen die honderden jaren geleden gebeurt zijn Moet ''gebeurd'' zijn.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat zitten hier trouwens ontiegelijk domme mensen die doen alsof ze heel veel van dit onderwerp afweten door allemaal dure woorden te gebruiken.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

@een_lange_dominicaan voel je moeder zich aangesproken al noemt iedereen zwarte piet zwarte piet? zei viert toch ook als een echte hollander sinterklaas en gaat toch ook niet zeuren om onze feestdag omdat het woord zwarte er in voor komt. het zijn mensen die zich aangesproken voelen door het woord zwarte. wij bedoelen er niks om maar die mensen doen het meteen. @GDC oke, mensen hebben misschien dyslexie en kunnen daarom er niks aan doen kwa hoe ze typen en de woorden neer zetten. ik heb het in dit geval met woorden en zinnen en andere hebben het met getallen. en ik denk dat mensen me verkeerd begrijpen. @therussian het zijn alsnog buitenlanders omdat ze uit een ander land komen. misschien was het wel van nederland maar nu niet meer.
Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb het over die mensen, die onze tradities niet respecteren, sorry dat ik dit zeg hoor maar het lijkt wel of elke cultuur nederland wilt hebben. tradities kapot maken omdat er een racistisch iets in het hebt waaronder nu zwarte piet. het is omdat de mens dat bij hun gedachte hebt. vroeger kon ik gewoon tegen mijn buurjongen zeggen eeh neger en nu is dat ookal racistisch terwijl hij het niet zo vind.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>"helaas zijn het er zo weinig" Jaaman, echt op 1 hand te tellen. Gast het is dat er 14 miljoen blanke Nederlandsers in NL wonen, dat het achterlijke percentage van 30% weinig lijkt. En ja tuurlijk ligt dat percentage hoger bij bepaalde bevolkingsgroepen, dat komt omdat ze uitgebuit worden al voordat ze hier binnen komen. Ze worden met zn allen in dezelfde wijken gestopt met weinig uitzicht op een goede toekomst. Kinderen die zijn gevlucht worden bijna altijd po het VMBO geplaatst, terwijl je ziet dat hun capaciteiten veel hoger liggen. Maar dan is het al te laat. Ik zat zelf op de Havo, en in de 4e kwam er een Afgaanse jongen vanaf het VMBO, die netjes zijn diploma heeft behaald. 19 was deze jongeman, ik was zelf 16. Wat bleek nou, deze jongen behaalde de beste cijfers vd klas terwijl zijn Nederlands nog redelijk gebrekkig was. Ik heb het geluk dat mijn vader (Surinamer) vanuit het azc in Enkhuizen is geplaatst (een redelijke omgeving om te wonen) Met overal goeie basisscholen en middelbare scholen, zodat ik de kans heb gekregen als een normale NL behandeld te worden, en op te groeien. Een ander deel van mijn familie woont in Rotterdam Zuid, zijn hele slimme persoonlijkheden, kan altijd hele diepe discussies met ze aangaan. Maar gaan wel gevangenis in en uit omdat ze niet beter weten. Voor de rest hier een klein lijstje van wat mijn familie heeft bereikt die in een normaal milieu zijn opgegroeid: 1-Neef, Projectleider bij ING, met 24 afgestudeerd met een Masterdiploma 2-Nicht, Griffier 3-Neef, 1e flight engineer bij North west airlines. 4-Oom, eigen makelaarsbedrijf 5- Oom, professor natuurwetenschappen 6- Ik, eigen autogarage. 7-Nicht, zit in dr laatste jaar voor huisarts. En nog eentje voor het stereotiep, Een neef die een huis aan het laten bouwen is in Thailand, met het geld wat hij heeft verdient met zijm autorijschooo. "Yeah right".
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...