Ga naar inhoud

Het Grote Verkiezingen 2021 Topic


DennisDeMenace

Aanbevolen berichten

  • Reacties 800
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

@Dunne, Iedereen maakt elkaar voor nazi en fascist uit de laatste tijd. Stemvee van fvd rechts richting links vanwege de avondklok en 'jodenvervolging' (walgelijke vergelijking) en van links richting fvd vanwege antisemitisme en racisme. Nazi is gewoon een hip scheldwoord.
Link naar reactie
Delen op andere sites

The Rock heeft nog steeds die oudejaarsconference van Guido in zijn hoofd zitten, waar de rode draad was dat het niet altijd alles of niks hoeft te zijn, geen 0 of een 10, schaap of wappie, fascist of nazi. Het kan ook wel eens een tijdje wat minder, gewoon een 7 zijn. Dat is wel van toepassing op heel deze discussie ook.

IF YOU SMEEEEEEEEEEELL, WHAT THE ROCK… IS… COOKIN’!! ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vond het getuigen van geen stijl, zo van jij zal nooit uitgenodigd voor ons kinderfeestje want jij bent stom en iedereen is het met mij eens, zelfs die loservriendjes van je zijn het met mij eens, dan moet jij wel opperloser zijn, Ha Ha Ha-Ha Ha! Snap niet dat ze met je omgaan. Door op zo'n domme manier iemand persoonlijk aan te vallen mobiliseer je iedereen om dit ogenschijnlijke 'onrecht' goed te maken. FvD stemmers die geen zin zouden hebben gehad om daadwerkelijk naar de stemhokjes te gaan zullen nu wel stemmen. Mensen die Martijn Koning niet mogen en hem het tegendeel willen bewijzen zullen nu op FvD stemmen. Mensen die nog twijfelden of mensen die in het algemeen over heel veel dingen twijfelen en overal ergens een onredelijk complot in zien zullen nu hun stem laten horen. Alleen maar omdat Martijn Koning even persoonlijk tegen Thierry moest zeggen dat ie niet deugt. Ondoordacht egotrippen met hoogstwaarschijnlijk een averechts effect. Ik blijf het herhalen: zo ontiegelijk dom. En je kan Thierry best ridiculiseren, maar gebruik dan tenminste humor, of speel in ieder geval niet hetzelfde spel mee. Daarmee krijg je niemand mee. Zijn voorstanders niet en zijn tegenstanders niet. Of je moet vinden dat iedereen die tegen Thierry is goed bezig is, ongeacht de persoon, de acties van die persoon of de argumentatie. Dan krijg je gewoon ouderwets pesten omdat iedereen het doet, en veel zinnigs komt er dan ook niet uit. Zie de speech Martijn Koning. Oh en de timing is dom.

kikker4.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inhoudelijk was het gewoon kut, kort door de bocht, niet doordacht, niet raak, vond een aantal dingen ronduit vaag en niet relevant. Zo uit de lucht gegrepen. Hij had honderd-en-één goede manieren kunnen bedenken om hem te pakken, maar hij koos de allergoedkoopste optie. -_- Irritatie (sh)alom. En wat had 'ie verwacht, dat ie had blijven zitten? Ik was ook weggelopen als iemand mij op zo'n waardeloze manier komt beledigen. Wat moet je tegen zo'n persoon zeggen dan? Zou er niet eens op in gaan. En als 'ie had gewild dat 'ie weg zou lopen, om de trend door te zetten, geef hem dan geen goede reden om weg te lopen, maar spreek hem aan op zijn gedrag en vraag hem om een reactie. Als hij dan wegloopt kan je nog zeggen, zie je wel, hij neemt zijn verantwoordelijkheid niet. Dit was gewoon zo ordinair lol. En bij mij stond FvD op de laatste plaats in de kieswijzer.

kikker4.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, sinds D66 lekker gaat en ze best een stem kunnen missen ben ik toch voor Volt gegaan. En ook lid geworden sinds zij Europa breed actief zijn en in meerdere landen op nationaal niveau mee spelen. Na aanmelding introductie gehad en meteen toegang gekregen toch een heleboel info over de EU en diens structuren. Er wordt veel georganiseerd en elk lid kan actief deelnemen aan vergaderingen en andere meetingen met oa bestuursleden. Was niet eerder actief lid van een partij dus weet niet of dit overal zo gaat, maar ben blij verrast en gemotiveerd om hier actief in deel te nemen. Al is het alleen om de overvloed aan informatie waaruit te leren valt. :D
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Was niet eerder actief lid van een partij dus weet niet of dit overal zo gaat Vanuit mijn ervaringen met de VVD: >Er wordt veel georganiseerd en elk lid kan actief deelnemen aan vergaderingen en andere meetingen met oa bestuursleden. Als vereniging moeten vergaderingen toegankelijk zijn voor alle leden. Ik ben wel benieuwd naar de toon van Volt vergaderingen (mocht je er naar eentje gaan). Bij de VVD zit de halve zaal na afloop vaak met blaren op hun handen van het klappen, zonder ook maar één kritische vraag te hebben gesteld. >maar ben blij verrast en gemotiveerd om hier actief in deel te nemen. Veel plezier! Hoewel de oplossing van VOLT mij niet de juiste lijkt is het in ieder geval positief dat zulke partijen een nieuwe groep mensen weten te inspireren om politiek actief te worden Zal trouwens wel gezellig zijn bij jullie thuis met het kamp NEXIT en het kamp VOLT :')

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...