Ga naar inhoud

Coronavirus (COVID-19-virus)


Roald

Aanbevolen berichten

Early is zo'n simpele geest die denkt dat de illuminatie wereldregering iedereen wil inspuiten met zo'n eng gif om ons onklaar te maken, terwijl hij voor het gemak ff het concept van revoluties en burgeropstanden vergeet. Oh nee die zijn ook allemaal georchestreerd door de elite natuurlijk, domme ik.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Wie wil dat gif in z’n lijf? Zit vol kwik, aluminium en formaldehyde! Godzijdank hebben wij lui zoals jou op deze aarde om ons schaapmensen ternauwernood terecht te wijzen wanneer we ons weer laten misleiden door die enge hoogopgeleide mensen en organisaties met ongekende expertise die het beter weten dan de gemiddelde Nederlander met een doctoraat in rukken en sjekkies pielen.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Early...voor iemand die meerdere malen pijnlijk door de mand is gevallen met uitspraken die niet waar bleken te zijn kom je niet bepaald geloofwaardig over wat betreft die stelling van "jouw huisarts" die zich niet wilt laten vaccineren. Als je je niet wilt laten vaccineren, dan is dat (helaas) je recht maar laat dat soort uitspraken gewoon achterwege.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hardcore Gamer moet er weer zijn plasje overheen doen. Met hand en tand zal hij zijn supreme leader verdedigen, tot het bittere eind. Early doet soms nogal aparte uitspraken, dat lokt nu eenmaal reacties uit. Heeft helemaal niets met "iedereen tegen Early" te maken. We zijn niet op een schoolplein hier. Dat mag gewoon, dit is namelijk een forum. Als jij daar niet tegen kunt met je EQ van een kind van 12 dan moet je miss wegblijven?
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Achariya, met andere medicijnen zijn bijwerkingen op lange termijn in het begin ook nooit bekend. Denk je dat ze met elke vaccine 10 jaar wachten en kijken wat er gebeurt? Lol... Het ontwikkelproces duurde gewoon langer met andere vaccins, omdat verschillende partijen langs elkaar heen werkten ipv tegelijkertijd zoals nu. Dat interesseert je waarschijnlijk toch niet, anders had je zoiets al geweten. Loltwat, Valeria heeft gelijk, als je weet hoe zoiets werkt (mRna stuurt een kopie van de spikes zodat je lichaam eiwitten aanmaakt die dat aanvallen etc), dan hoef je niet bang te zijn. Of ben jij zo iemand die denkt dat je DNA erdoor wordt veranderd?..
Link naar reactie
Delen op andere sites

Omdat eerst 50% - 60% (percentage kan anders zijn) van de bevolking gevaccineerd moet zijn voor er voldoende groepsimmuniteit is om de samenleving weer normaal te laten functioneren. Na een vaccinatie kun je corona vooralsnog krijgen en overdragen, net als iedere andere ziekte, maar is het ziekteverloop mild vanwege de resistentie die het vaccin biedt. Vgm werd er nog onderzocht of een vaccin het ziekteverloop in z'n geheel uit kan sluiten, maar ga voor nu maar van bovenstaande uit.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Jij denkt dat ze niet waar zijn, dat is wat anders. Je hebt geen bewijzen. Niks wat jij tot nu toe hebt gezegd is waar gebleken? En op het gros van de comments aan jou gericht waar daadwerkelijk wat in staat ga je niet in. Zo kan ik het ook.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oftewel: je kunt na een vaccin covid19 alsnog krijgen en overdragen aan iemand die niet gevaccineerd is. Daarom moet er een bepaald percentage aan gevaccineerden zijn (boven 60% sowieso denk ik wel) voor we voldoende griepsimmuniteit hebben opgebouwd. En daarom is het ook cruciaal dat je eerst ouderen en kwetsbaren, of degene die in contact komt met deze groepen, als eerste te vaccineren.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat men deze vragen nog steeds stelt in een tijd dat ALLE info beschikbaar is online... Noatak zegt het goed, en ik schreef net ook dat je lichaam dan het virus aanvalt en bestrijdt, dwz dat er een virus in je lichaam moet zitten om bestreden te worden, dus op dat moment heb je het virus en is het overdraagbaar. Je kan het dus ook doorgeven aan wie het vaccin niet heeft gehad en die zit dan met de baked pears.

Things change, that's just the way it is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...