Ga naar inhoud

CdAB 130 [CXXX] Rare jongens, die Romeinen.


NoseJob

Aanbevolen berichten

  • Reacties 324
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Jullie zijn zó makkelijk te manipuleren Ik zal nog een keer op je reageren, omdat je zo trouw op ál mijn comments hebt gereageerd de afgelopen week. Begrijp dat je niet een willekeurig slachtoffer bent, maar dat er een reden is dat iedereen je hier uitkotst. Doe nou eens aan zelfreflectie en kom tot de conclusie dat als twintig mensen een hekel hebben aan één iemand, dat het dan misschien niet aan die twintig mensen ligt, maar aan die ene persoon. Je hebt op de frontpage ook al vaker de hele commentsectie achter je aan gehad, en dat zal met een reden zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Dit criterium zorgt alleen maar voor topics met halfbakken kuttitels waarin 'CdAB' verkeerd wordt gespeld en de Romeinse (rare jongens!) cijfers niet kloppen. hè wat was er verkeerd gespeld dan, t was hetzelfde als in deze maar ey ben wel blij met jassie. Mijn titel was ook alleen maar ter vervanging van die andere. Dat er niks gedaan wordt aan een zekere user doet me afvragen of ze überhaupt nog mensen kunnen weren. Wss niet. Tis vervelend, dat iemand zich blijkbaar verplicht voelt om zich 24/7 de idioot uit te hangen. Expres of niet, maakt niet uit. Het blijft sneu en het feit dat er geen écht beleid komt spreekt boekdelen. Die andere gasten zijn in vergelijking met die kneus nog gewoon bijna prima kerels. Tja...
Link naar reactie
Delen op andere sites

Omdat er veel hypocrietjes zijn? Snowflakes? Mensen niet tegen de waarheid kunnen? Omdat ze weten dat als ze mij beledigen de hele PU army achter ze hebben staan? Groepsgevoel? Volgens jouw beredenering zit er idd 5G chips in vaccins.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...