Ga naar inhoud

Microsoft raadt Xbox 360 aan voor mensen zonder internet


KingElvis

Aanbevolen berichten

  • Reacties 447
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Uiteraard, maar inmiddels zijn we zo ver dat nieuwe mogelijkheden (qua gameplay) ook liggen in andere aspecten. Interactie, online, user based content etc. Zaken waarbij het niet hoeft uit te maken welke krachtiger is. Ik snap wel dat wanneer je 1 gaming platform wil gaan kopen je de grafische kracht mee laat wegen. Maar de games en de gameplay (wat voor iedereen anders is qua smaak) is toch, voor mij persoonlijk in ieder geval belangrijker. Iemand die niets heeft met de MS franchises en wel met Sony gaat natuurlijk gewoon een PS4 kopen en andersom.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad, ik weet dat ik voor het geld van een Xbox One mijn pc een flinke upgrade kan geven waardoor ik adembenemende graphics zal hebben bij bijvoorbeeld Battlefield 4. Helaas heb ik gewoon iets waardoor ik veel games gewoon niet fijn vind spelen op de pc t.o.v. een console. Alleen games met veel knoppen als Dragon Age of een MMORPG speel ik liever op een pc, maar gewoon de hele online service en alles der omheen bevalt me gewoon erg. Voordat ik eeuwen geleden ben overgestapt op de Xbox 360 was ik voornamelijk een pc-gamer, maar sinds ik console current-gen gaming ben gewend wil ik niet snel meer terug.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Duck90 Alan Wake 2 verwacht ik niet. Denk niet dat Remedy groot genoeg is om aan 2 nextgen titels te werken. En ik denk dat ze het niet aan een andere studio uitbesteden. Maar hopen kan altijd. Nieuwe Crackdown zou zeker niet verkeerd zijn. Ja, denk je dat Sony nu al een Uncharted gaat laten zien... Ik weet het niet. Zou wel welkom zijn. Maar ik zie liever een nieuwe IP van Naughty Dog. @Klaasjan007 Ik hoop op wat gameplay van The Order want tot nu toe leek het me niet echt iets voor mij. Ik hoop dan ook dat gameplay daar verandering in brengt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Over HR gesproken, ik hoop op meer shit van Quantum Break, wat er tot nu toe belovend uitzag. Lijkt me een verhalende game te worden á la Heavy Rain maar dan meer een sci-fi thema. Ooit Heavy Rain in 1 sessie uitgespeeld bij een goede maat die destijds een ps3 bezat en het was erg goed, dus ben benieuwd of QB zoiets soortgelijks gaat doen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...