Ga naar inhoud

Microsoft raadt Xbox 360 aan voor mensen zonder internet


KingElvis

Aanbevolen berichten

Major Nelson zei in dat interview met hem dat het moeilijk was om al die DRM shit weer om te draaien enzo. Een week later kapt Microsoft met die shit. Zo moeilijk was het dus niet. Ik begrijp niet hoe jullie grote bedrijven nog zo heilig geloven. Als Sony zoiets zou zeggen zou ik ze ook niet geloven. Net zoals ik echt wel geloof dat Sony ook die plannen van DRM had. Die bedrijven zijn NIET HEILIG! Neonistje en Ref verkondigen Microsoft als de Messias.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 447
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Tja Klaas als je zo gaat beginnen dan bewijs je jezelf maar weer. Begrijpend lezen zit er dus niet in. Anders kwam je wel met iets degelijkers af. Ik zou zeggen zet die plaat af want ze blijft hangen. Vriendelijkheid hoef je van mij niet te verwachten. Je bent gewoon te achterlijk voor woorden en ditzijn ook de laatstste woorden die ik aan je kutkop vuil maak. @Ref verspil je tijd maar niet aan deze zoals LP het mooi weet te verwoorden "Klapmongool"
Link naar reactie
Delen op andere sites

Pubers* beste jongen. Jij maakt ongelofelijk veel spelfouten voor een 30 jarige. Ik kon je gedrag nog enig zins accepteren want ik dacht dat je een 16 jarig snotjochie bent maar als je echt 30 + bent dan moeten ze je gauw opnemen in een gesticht. Als ik je teksten hier lees ben jij niet 100 punten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@ neo je bent 1 ding vergeten over steam, we als pc gamer kunnen kiezen om de DRM niet te gebruiken. als ze dit zelfde systeem op de xbox zouden doen, dan was er een app die je erbij downloade die je extra's gaf, zoals (ik vind het compleet nutteloos, die familie geberuen) maar wel constant online moest zijn. dat was het idee echter niet. je kreeg er geen keuze in als je een xbox wou aanshaffen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zei het toch. Als je nou eens een fatsoenlijk antwoord kon geven dan bleef ik ook beschaaft. Kan je dat niet dan veeg ik er ook mn voeten aan en trol ik er ook maar wat op los. Als je mn post wat langer las dan wist je dat ik ook een PS4 ga halen. Waarom zou ik dan gefrustreerd moeten zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@ neo, ik heb ff de portoflio van nordic games op gezocht (die de darksiders IP heeft gekocht, volgens wikipedia) en ze hebben niet alleen wii spellen gemaakt. ze hebben ook wel wat aardige spellen voor de pc gemaakt. het is dus nog steeds mogelijk op een goed vervolg. daarbij ben je vergeten dat sega de rechten van companies of heroes heeft gekocht. en sega had de total war series, dus dit word denk ik wel een goede combinatie. er is dus nog steeds hoop dat een goede IP overgekocht word door een goede studio
Link naar reactie
Delen op andere sites

@klaasjan007, Nee, maar jij doet een paar vreselijke en foute aannames over mij. Ik verklaar Microsoft niet de Messias. Ik heb ook nooit gezegd dat DRM niet teruggedraaid kon worden. Dat kan prima, net zoals dat Sony dat ook gewoon heel makkelijk kan invoeren. Ik geloof ook niet alles, maar bepaalde dingen wel. Die geloof ik omdat ik daar al meer dan 20 jaar verstand van hoor te hebben.
Link naar reactie
Delen op andere sites

MS geeft aan nog te kijken welke digitale features er in de toekomst nog mogelijk zijn: http://kotaku.com/rumor-about-xbox-one-family-sharings-downsides-has-fla-534484570 Sony geeft aan Gamestop aan dat ze ongelimiteerd pre-orders kunnen aannemen: http://www.gametrailers.com/side-mission/55039/sony-to-gamestop-the-flood-gates-are-open-for-ps4-system-reserves
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...