Ga naar inhoud

PU.nl's Domste quotes 500.


JahArmy

Aanbevolen berichten

  • 2 maanden later...
  • 1 maand later...
Dus wij zijn een clubje die alle uitspraken van Early monitoren om hem daar volgens mee te pesten? Ik weet niet hoe oud jij bent, maar ik kan je met enige zekerheid zeggen dat dat niet iets is waar ik aan denk als ik 's ochtends opsta. Ben het vaak genoeg met Early eens, maar dit sloeg gewoon nergens op. Ergens weet je dat zelf ook wel. Op zich nobel van je om het zo op te nemen voor hem, maar dat is nergens voor nodig. <3
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Rebenga Heb je dan ooit een opgewarmde drol op? Die vergelijking maakte ik niet omdat het een discussiepunt is, maar omdat je wel degelijk een mening kan vormen over iets door informatie van anderen te gebruiken en zónder dus je eigen ervaringen ermee. De mening dat TW3 beter is dan Botw wordt zelfs gedeeld door de PU bij hun lijstje van beste games van het decennium. Ben je het oneens met de quote? Ja. Is het een domme/onjuiste quote? Nee.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
  • 2 maanden later...
  • 2 weken later...
  • 1 maand later...
>Doen ze expres, zodat de launch is uitverkocht en de vraag hoog blijft. Staat goed voor de aandeelhouders. Er staan nog genoeg consoles op voorraad die ze mondjesmaat gaan uitleveren. Jaa want als aandeelhouders iets graag willen is het lagere omzet en hogere kosten die (te hoge) voorraden met zich mee brengen.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dominik/ Klaasje/ Marcel (via pm) "heb je problemen met mij? lekker stoer gaan doen, en zeggen dat ik als aids ben in de jaren 80. triest ventje dat je bent, alleen maar omdat ik de waarheid zegt en je dat niet kan handelen. sterf jij lekker. kom even in reallife dat tegen me zeggen. zal je te laf voor zijn"
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Hardcore Gamer doet zijn uiterste best om hier te belanden, zo lijkt het. Een draadje, nav de SNL feature over het tekort aan PS5's Reb: "Biggest release ever" HC: Ja goed hè, daar kan kruisdood nog wat van leren Reb: Wat dan om precies te zijn? Ik kijk uit naar de concrete voorbeelden die je hier gaat voordragen. HC: Bedenk jij is effe voorbeelden voor de kruisdoos https://www.pu.nl/artikelen/nieuws/tekort-aan-playstation-5-consoles-staat-centraal-in-saturday-night-live-scene/
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...